‹‹‹ vissza Csoki adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Csoki gazdi (Csoki), 2009. July 11. 12:26:19 #868

Az új hám története!

2009. 07. 09 .
Csütörtök!
Ma Apa vett nekem egy fekete hámot.Mert hogy nagyon húzok sétálás közben,és mindig berekedek ha húzva ugatok!Fel is próbáltuk,hm egészen jó.Apa azt mondja ne vegyük le rólam hadd szokjam.Apa elment a Peti haverjával sörözni.Anya meg le ült egy kicsit a számító gép elé /hamár Apa nem ül ott gyors kihasználja/ erre Én meg lerágtam magamról az újj háromezer forintos hámot!Mivel a többieket nem de engem marhára zavart hogy rajtam van! Apa azt mondta mikor haza jött: nagyon szeret de olyan rossz voltam hogy többet nem kapok semmit sem mert nem érdemlem meg!! Szerintem kaphattam volna egy maflást is de Anya rendes volt és meg védett De Anya azt mondta hogy ne izguljak mert lessz bünti!!! Amiért roszz voltam kapok egy újj hámot!! Gondolkódóba estem ,. Jó kutya leszek és ezt az újj hámot nem szabad lerágnon magamról!!!

Hozzászólások száma: 2

Írta Csimpó gazdi (Bársony), 2009. December 20. 07:41:17 #235744

Szia!

Hát kétlem, hogy hámba nem húzol, hiszen abba nagyon jól bele lehet feküdni(a lovak is hámba húznak...). Normális nyakörv, és sok jutalomfalat, meg türelem kell, és nem kell hám .
Én is próbálkoztam a húzással, de a gazdi megtanított, hogy nem ló vagyok hanem kutya, és már nem húzok

Írta gazdi (), 2009. August 08. 11:18:14 #62447

CsokiTe kis rágós Remélem azért finom volt az a hám Ami zt illeti, én imádom a hámot, nyakörvvel nem is tudok már normálisan sétálni...
Na puszi!