‹‹‹ vissza Zsömi - admincica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Dóra gazdi (Zsömi - admincica), 2014. April 02. 10:34:29 #24007

Pocibajok

Havonta-kéthavonta megy a hasam, papiék nem tudják, mit tegyenek.
Ma reggel pont ideális időben mentem az alomra, így tudtak friss mintát gyűjteni és azonnal elvinni azt a dokihoz. Pár napon belül lesz eredmény.

Amúgy teljesen jól vagyok, eszek-iszok, és tegnap is meg ma reggel is nagyot játszottam papival.
Tegnap kaptam új játékot, nagyon imádom! Meg egy új fekhelyet is, félig fedett, így már a mami mellett is tudok aludni, ki is próbáltam.

Hozzászólások száma: 3

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2014. April 03. 15:05:53 #1474892

Drága Zsömi!

Ez a hasmenés egy ronda dolog, és bonyolult a gyógyítása is, ha többször előjön, vagy folyamatosan tart, mint a gazdi fiáéknál Mamiya cicának. Tudod, ő volt az, akinek decemberben kilyukadt az oldala és közel két hónap alatt gyógyult meg, cukorterápiával. Neki is sokszor vizsgálták a székletét, sokféle gyógyszert szedett, sajnos eddig nem nagyon használt semmi. Most már dr Gál Sándor indianapolisi állatorvost kérdezték meg, az általa leírtak szerint szed gyógyszert. Most már csak 1-2-szer van széklete és az sem nagyon híg, reméljük, hamarosan meggyógyul.
Szegény, nagyon sok mindenen ment keresztül, ráadásul a mamája beteg lett, mikor Mamiya született, így cumis tápláláson volt. Lehet, hogy ez is oka a hasmenésnek?

Kedves Zsömi! Kívánjuk, hogy hamar gyógyulj meg, de legyetek türelmesek.
Nagyon sok szeretettel üdvözlünk: Manyi, Misa és Éva gazdi

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. April 02. 17:29:44 #1474542

Jobbulást kívánunk

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2014. April 02. 10:03:59 #1474304

Zsömike!

Ha kijársz a lakásból, akkor könnyen benyalhatsz valamit. Velünk is előfordul mindhármunkkal, amikor sétálunk, szimatolgatunk az utcán, s utána való nap már megy is a hasunk. Ilyenkor mindig kapunk egy szurit a fehérköpenyestől, s akkor már rendbe is jövünk. Valószínű ez lehet nálad is. Nem megeszel, hanem a szimatolgatással hozzáér a szádhoz valami, s bejut a gyomrocskádba, utána végigmegy az emésztőrendszereden, s máris ott a hasmenés.
Gyógyulj meg kicsi drága Zsömike. Igazi NÉGY TESTVÉRI gyógypuszi a fájós kicsi pocikácra!

Csibike, Pamacs, Jenny+, Gina+