‹‹‹ vissza Lara baba adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta DurcásDorcy gazdi (Lara baba), 2009. October 01. 18:05:23 #2365

Új otthon!!

2009 szeptember 11-én szép napra ébredtünk a tesóimmal ott Jászapátiban. Nemrég kaptunk oltást, és már jöhetnek a gazdik hogy elvigyenek minket. Este hazajött a munkából az akkori gazdi, és beletett mindanyiunkat egy ládába. Megörültünk hogy egyszerre kelünk el.
Elindultunk Hatvanba (mert ott vártak anyáék (a végleges gazdimék)) kicsit izgultam, a tesóim bezzeg aludtak... Ilyenkor hogy lehet aludni?!...
Ott egy benzinkútnál találkoztunk az új gazdikkal. Ki raktak minket ládástul a földre, és én azt hittem mind kellünk. De nem, csak én kellettem nekik. Kivett a ládából Dóri, megölelgetett, én meg jól lepisiltem ott ahol voltunk!
De nem haragudodt rám. Kicsit nyöszörögtem, elbúcsúztam a tesóktól és elindultunk Pestre haza. Be ugrott papa hazafelé egy kis kajáért az Auchanba nekem mert már nagyon éhes voltam. Közben meglátott a kocsiban egy fiatal pár és megsimogadtak engem. Természetesen el voltak olvadva. Mért is ne..De még elötte beugrottunk anyával egy állatdokihoz ahol valamilyen cseppeket kaptam a nyakamra. Aztán hza indultunk végre. Felvittek engem, letettek és körülnéztem. Aztán jött az éjjel én meg sem mukkantam , pedig biztos azt hitték h majd egész éjjel nyomatom nekik! De én csenben voltam, aludtam vagy rágtam az ágyam szélét.
Jó itt lenni. Remélem a tesóim is jó helyre kerültek!

Hozzászólások száma: 0