‹‹‹ vissza Nyuszika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta enting85 gazdi (Nyuszika), 2009. July 20. 15:17:06 #1063

EFOTT után

Hajh... ezt is túléltük... durva volt. Még nem regenerálódtam teljesen. Tegnap jöttünk vissza Bajáról. Kivakartam magamat a koszból. Egy hétig nem fésülködtem, ennek következtében a háréval rövid közelharc zajlott. Végül győztem, és még a bogáncsokat is sikerült kifésülni. (vajon hogyan kerültek bele...hmmm) A másnap még nem múlt el, a szombati kommunistázás (vodka+feketeribizlilé=komcsi) rendesen beadta. Azt hiszem, hogy egy hétig csak korpás kiflit és káposztalevest akarok a tányéromon látni. Meg Strepsils cukorkát, mert a torkomat azt totálisan szétvisítottam a koncerteken. De hát mit tehet a lelkes zenerajongó nyúl, amikor Dévényi Tibi bácsi látni akarja a kezeket, amikor a Depresszió azt mondja, hogy "MINDENKIUGRIK!", amikor Nagy Feró benyögi, hogy "esszemf*sszommegáll", amikor az Omega... ööö... na, hát arról inkább nem mondok semmit.
Kozeli barátságot kötöttem a Velké Popovicei kecskével, aki a rendezvény fő támogatója volt.
A Red Bull Zenehangárban pedig egy egészen zseniális ötlet valósult meg, minden elismerésem a szervezőknek: középen a közönség, két oldalt két színpadon két egymástól teljesen eltérő stílusú zenekar. Felváltva játszanak, egyszer egy harmadik előadó számát, aztán egymás számait, aztán a DJ által feladott zenét dolgozzák fel a maguk stílusában, a közönség meg szavaz, hogy ki volt az ötletesebb. Ez igen, ez a zene, ez élő, szórakoztató, látszott, hogy a zenészek is élvezték. Ha valaki megy olyan rendezvényre, fesztiválra, ahol ilyen van, tudom ajánlani, hogy nézze meg.
Jó volt az EFOTT, és jó volt hazajönni is a jól megszokott nyuszifészekbe, puha ágyikóban aludni, melegvízben fürödni, fémvillával enni asztalról, megnézni a cukisag.blog.hut és a cuteoverload.comot (már elvonási tüneteim voltak).
Végre kibuliztam magam! Az lett, amit a Tankcsapda mond: "Nem érdekel semmilyen kényszer/ hadd rúgjak be végre elégszer már/ másnapos akarok lenni/ és ennyi!"
Hujjjjjjjj!

Hozzászólások száma: 0