‹‹‹ vissza Szálem adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta feketerózsa gazdi (Szálem), 2013. October 02. 16:27:41 #23461

1 év :(

1 éve már hogy meghalt. 3 boldog évet tölthettünk vele, az életünk részévé vált. Kimondhatatlanul hiányzik, de örökre a szívünkben marad.

Emlékszem a legelső és a legutolsó napra is. Emlékszem, hogy mentünk az állatkereskedésbe és ott voltatok 3man, de én rögtön téged választottalak. A beazonosítatlan kis fekete pont. Figyelted a világot, nézelődtél, futkostál, míg 2 tesód aludt. A legszénaillatúbb nyuszi voltál, belefértél a tenyerembe. Az eladó mondta is hogy összeillünk (ezt sose felejtem el.) A kezembe vittelek haza, csak a végén kezdtél el mozgolódni.

Bemásztál a konvektor alá és mögé. Beleestél a felmosó vödörbe. Imádtál kint lenni a kertbe, nagyokat ugrálni és még nagyobbakat ásni. Alig lehetett összeszedni, amikor az udvaron voltál. Megtámadtad a macskát, a kutyát, aki sokkal nagyobb nálad. Télen ráültél a lábamra és melegítetted. Hagytad, hogy a hajadat piszkáljam, felcsatoljam. Mint egy őrül futottál utánam, köröztél körülöttem és hümmögtél, míg fel nem vettelek.
A kisfiú, akiről kiderült, hogy lány. A nyuszi, aki még a netkábelt is szétrágta.

És az utolsó napok. Amikor már én etettelek és itattalak, mondogattam hogy jobban leszel és nem lesz semmi baj. Október 2.án elvittünk az állatorvoshoz. Hazavittünk majd vettünk bébi ételt hogy tudjunk mivel etetni. A csoda, melyre vártam elmaradt.
Emlékszem mikor hazaértem már alig éltél. Amikor odamentem sikítottál egyet és elmentél, mintha csak engem akartál volna megvárni... Nagyon nehéz volt az estém, egész éjszaka sírtam, másnap is.
Nem tudjuk mibe haltál meg talán a fogaddal volt baj vagy szemdaganatod volt Az elején nem gondoltam volna, hogy ennyire foglak szeretni és ennyire fogsz hiányozni. Te voltál az első nyuszim. Egy nyúl se érhet fel hozzád, számomra te voltál A Nyúl.
Itt van a Zafír akit imádok és sokat segít, hogy jobban érezzem magam most.
Légy nagyon nagyon boldog ott, ahol most vagy, tudd, hogy sosem felejtünk el.


Hozzászólások száma: 2

Írta feketerózsa gazdi (Szálem), 2013. October 03. 15:58:40 #1442822

Köszönöm Mi is gyújtottunk

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2013. October 02. 18:41:00 #1442763

A NÉGY TESTVÉR nevében teszem tiszteletem, s gyújtom meg gyertyánkat Szálem emlékére....

http://www.youtube.com/watch?v=wKb_IEk588E

Pamacs, Csibike, Jenny+, Gina+