‹‹‹ vissza Hajni adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta foximaxi gazdi (Hajni), 2010. February 18. 08:43:54 #5742

Beteg vagyok :-((((

Sziasztok!

Régóta nem jelentkeztem, mivel kb. két hónapja egészségügyi problémákkal küzdök.
Az az igazság, hogy kicsit túl lettem fürdetve, mivel szobakutya vagyok, így érzékennyé vált a bőröm, amelyet kb. 2 hónapja nem tudunk kikezelni rendesen. Most a legújjabb mániám, hogy tenyérnyi helyeken tépkedem a saját szőrömet. Plusz ezt még meg is eszem, amitől még hányok is... Gazdiék rendesen megijedtek, nem győznek az orvoshoz szaladgálni velem. Olyankor mindig szurit kapok, meg olajjal kenegetik a bőrömet, szóval most ez van, próbálok meggyógyulni. Mellé kaptam hypoallergén tápot, hypoallergén sampont is, hátha ez a bajom, de lehet bolhaallergia is, mert mostanában nincs rajtam a bolhaírtó nyakörv. Szóval szorítsatok, hogy meggyógyuljak.

Hozzászólások száma: 1

Írta foximaxi gazdi (Hajni), 2010. February 20. 06:37:29 #351797

Aranyosak vagytok, köszönöm!

Mióta azt mondta a doki bácsi, hogy túl sokat fürdök, azóta nem is fürödtem, csak egyszer, a hypoallergén samponnal. Meg gazdiék ismét rámtették a bolhanyakörvet, hátha bolhaallergia a baj... Igazából van egy kis barátnőm, Mici cica, aki nem szobacica, tehát nagyon valószínű, hogy tőle kaptam meg a bolhikat. Anyagazdi azt mondta, hogy ha továbbra is marom, rágom magam, (azért adott 2 hetet a gyógyulásomnak) akkor1 centisre lenyírja a bundám, ésinkább vesz nekem "kuttykabátot", hogy meg ne fázzak. Sajnos a foxiknak betegségük az allergia, az apagazdi másik foxijának is volt. És nehezen gyógyuló betegség, akár több hónap is lehet!
Sajnos én makacs vagyok és hiába volt ágyam kicsi koromban, anyagazdiék azt hitték, hogy az nekem jó lesz, nem értik meg, hogy nekem ott jó velük, a nagy ágyon, CSAK VELÜK! Csak hát ők fürdenek minden este, és nem túrnak nyakig a sárban, én meg totál lucskosan mégsem mehetek az ágyba, ezért volta nagy fürdetés. Igazából mindannyian tudjuk, hogy jobb lenne nekem a földön, a saját helyemen, de hát úúúúúgy szeretem őket, minden időt kihasználok, hogy mellettük lehessek.

Drága barátaim, köszönöm, hogy aggódtok értem, amint változás van, jelentkezem! Baráti üdv.: Hajni