‹‹‹ vissza Dönci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Fruzsenka gazdi (Dönci), 2010. February 20. 22:09:41 #5811

2010.február.20.

Ma egész nap esett az eső nem volt valami jó alig tudtam kimenni az utcára ,mikor kimentem akkor is tiszta víz és sár lettem.Aztán jöttem a blőkire és néztem a képeiteket kifulladásig.Most 22:09 van és alszom egy jót.Jó éjt!

Hozzászólások száma: 1

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2010. February 21. 15:51:17 #354979

SZia Dönci! Nálunk is ramaty az idő! Én ma fürödtem meg, meg aztán volt egy kis nyírás is. Nem rajongom érte, de a gazdi kedvéért szót fogadok. A gazdi mindig figyeli az időjárást, hogy mikor fürdesen, mert sős időben nem érdemes. Ma sütött a nap, bár ahol olvadozik a hó, orr azért van némi trutyi, amibe én nagy örömmel szaglászok. Persze van egy kis széldzsekim, hogy ne legyen a hasam alja sáros. Talán néhány napig szép leszek
Errefelé beindult a tüzelés, ilyenkor megőrülök, ha szagot fogok , a gazdi nem szereti, hogy szaglászok, utána meg a számban analizálom az anyagot, végül, ha jó a minőség, akkor még görcsöt is kapok, alig tudok tőle menni.. Gazdi ezt kangörcsnek hívja. Még sosem voltam szerelmes igazi kutyába, a legnagyobb ténykedésem az, hogy lehúzom a gazdimami plédjét az ágyról és jól összehajtogatom, majd magam alá gyűröm.
És a te napjaid hogy telnek kis haver?
pacsesz