‹‹‹ vissza Athos koma adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ghost gazdi (Athos koma), 2011. May 02. 16:55:19 #15321

A kezdet /folyt.

Szemügyre és szagügyre veszem én ezt a terepet. Hahóóóó! Hát itt finom kutyaszag van, de akkor hol van a szag tulajdonosa? Rosszat sejtek. Szerintem már nem lakik itt. Lehet, hogy elment örökre, ott van ahol minden kutya jól érzi magát? Ennek feltétlenül utána kell nézni, de erre most nincs időm. Nagyon fontos dolgom van. Úgy is mondhatnám, hogy nagy dolog. Rögtön itt ezen a zöld valamint el is intézem, mert abban a mozgó valamiben nem volt lehetőségem.
Nagy dicséretben részesültem ezért a tettél, lehet, hogy máskor is így kéne csinálnom, ez az elismerés jól esett ezektől az idegenektől.

Akkor indulás tovább, nézzük mit mutatnak még nekem. Jó meleg helyre követhettem a kétlábúakat, egyszóval megérkeztem új gazdáimhoz. Egyenlőre jól érzem magam, csak kicsit hiányoznak a tesóim. Nagyon igyekeztem, hogy bekakiljak a konyhájukba, de sajnos nem sikerült, de a pisi az igen. Sokat játszanak velem, azt hiszik, hogy le tudnak fárasztani, hogy hagyom őket aludni, de ezt még majd eldöntöm, attól teszem függővé, hogy mennyire keresik a kegyeimet. Majd írok még, de most megyek alszom egy kicsit, hagyom az alattvalókat pihenni, s közben megálmodom, mit csinálok ha felébredek.

Hozzászólások száma: 0