‹‹‹ vissza Athos koma adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ghost gazdi (Athos koma), 2011. June 06. 19:40:39 #15860

A történet folytatódik (2009. nov)

Elmúlt egy hete, hogy ideköltöztem. A gazdáim nagyon figyelmesek, állandóan a kegyeimet keresik. Lesz ennek még böjtje, de egyenlőre nem élek vissza vendégszeretetükkel, mert aztán én látom a kárát, azt meg nem akarom.
Amíg a tesóimmal voltam a dolgomat ott és akkor végeztem, amikor akartam. Itt állandóan azt lesik, mikor kezdek el szaglászni. Valahogy sehol sem találom azokat a bizonyos illatokat, amik megmutatják, hogy mit, hol végezhetek. Ellenben kinyitják az ajtót, és máris a zöldben találom magam, na itt aztán bőven van olyan hely amit megjelöltem, így vagy úgy. Bent csak akkor megyek ki, ha nagyon eljátszom az időt. Sajnos ez bizony előfordul néha néha, ilyenkor egyszer csak azt veszem észre, hogy a lábam nem éri a földet, a gazdi felkap és már visz is az ajtó elé, ahol folytathatom tovább a műveletet, ha akarom. Amikor sötét van, akkor bizony bajban vagyok, mert a gazdik nem figyelnek rám, olyan egyenletesen nyugodtan veszik a levegőt, megpróbálok jelezni, nyüszögök egy kicsit, semmi visszajelzés, így hát nincs mit tennem, ahol éppen állok ott folyik ki, de aztán az illat úgy elillan, mintha sose mentem volna ki, bent.
Ha bent megtörtént a baleset, akkor gyorsan hoznak valami nagyon büdös szagú vizes bigyót, amivel olyan jót lehetne játszani. Ilyenkor mindig azt hallom Athos, nem, Athos nem szabad, és hasonlókat. Közben a nyomok mindíg eltünnek.
Ezt az Athos szót olyan gyakran ismétlik, hogy ha meghallom már időnként azt veszem észre, hogy figyelek rá, olyankor nagyon megsimogatnak, és azt mondják jól van, okos vagy, meg kapok ám olyan finom falatokat is amiket csak akkor, ha kint végzem el,amit kell, meg ha jól viselkedem. Szeretem a gazdáimat, rendes embereknek tűnnek, lehet, hogy itt maradok végleg, tetszik ez a hely nekem.Most megyek, mert igen fontos rágnivaló dolgom van, a fogaim nőnek, és minden ott kell hagynom a nyomát. Tudom most megint jön az Athos nem szabad, de ez olyan jó játék, hogy nem hagyhatom ki.
Folyt. köv.

Hozzászólások száma: 0