‹‹‹ vissza Athos koma adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ghost gazdi (Athos koma), 2011. August 14. 17:22:36 #17355

A törpeterrorista /a történet folytatása

Rengeteget játszom, újabb és újabb felfedezéseket teszek.

Raktak a nyakamba egy olyan izét, ami már volt rajtam, ott ahol születtem, csak az a baj, hogy időnként kicsit szorosnak tűnik, aztán a gazdi leveszi, igazít rajta valamit, és megint kényelmes lesz.
Épp tegnap hallgattam ki, hogy mit beszélnek rólam. Olyan dolgokat hallottam, hogy jó fej ez a kis mocsok, meg szép a pofája, meg nagyon szép kutya lesz, meg ilyet, hogy ez nem is kombinált oltást kapott, hanem dupla rosszaság szérumot, pedig nem iiiiiisssss, nem vagyok rossz, csak időnként úgy érzem ki kell szaladnom a világból, rohangálok össze vissza, közben amit meglátok, abba beleharapok, a gazdik meg csak kapkodják a lábukat, meg azt hajtogatják ez egy törpeterrorista, Athos neeeeee!!!!!
Elvittek a doktor bácsihoz, érdekes fura illatok voltak ott. Én még nem jártam ilyen helyen. A doktor bácsi mosolygott rám, és simogatott, azt mondta tetszem neki, majd jól megvizsgált, és megszúrt, nem is éreztem a szurit. A gazdik meg jól megdicsértek, hogy okos kis kutya vagyok. Ez megint jól esett. Szeretem ha simogatnak, meg dicsérnek, azt jó hallani, meg arra ösztönöz, hogy legközelebb is jól viselkedjek. Pedig rosszalkodni nagyon jóóóóóóó!
Egyre többet tesznek be abba a mozgó dobozba, amit autónak hívnak, azzal hoztak el a testvéreimtől. Jó benne utazni, ahogy el kezd mozogni, én inkább alszom egyet, mert semmi érdekeset nem találok ott, amit meg lehetne rágni.

Azt nem értem, hogy miért visznek ölben ha az utcára megyünk, ott még soha nem szaladgálhattam, pedig már nagyon várom, hogy felfedezzem az ott érezhető finom illatokat, találkozhassak más négy lábúval is, mert hiába játszanak velem a gazdik, az még se olyan, mint amikor a tesóimmal birkóztam, meg szaladgáltam.

Na mindegy, megyek vacsizni, aztán meg aludni.

Hozzászólások száma: 0