‹‹‹ vissza Delinke adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Giniras gazdi (Delinke), 2012. April 18. 14:01:25 #20339

Kiállítás Óriások Földjén

Vasárnap voltunk a kalocsia kutyakiállításon. Én most nem szerepeltem, Csincsi volt terítéken. Nagyon izgatott volt, még el is vakkantotta magát a ringben, de ahhoz képest, milyen kis ideges természetű, nagyon jól szerepelt - én drukkoltam ám neki teljes erőmből! Meg aztán, én magam is nagyon féltem... hisz csupa óriási, méltóságteljes komondor-úr vett körül minket, hatalmasan, csendes nyugalomban. Meg se mertem moccanni... Ha sétálni indultunk, csak a gazdám kedves bíztatására mertem elmenni mellettük. De biztos, hogy a gazdám nem neheztelt rám emiatt, hisz kaptam pár falatkát a finom rablóhúsból, amit evett.
Csincsi végül kitűnő 2. lett, a kiállítás után pedig hazafelé megálltunk egy tónál, ahol nagyot szaladgáltunk. Gazdáink fadarabokat dobáltak a tóba, és mi csak nagyon óvatosan mertünk bemenni értük, és csak addig, míg biztosan leért a lábunk. Csincsi már úszott életében, ehhez képest ő volt a legóvatosabb. Én aznap úsztam először: egy fadarab túl messzire repült, ahhoz, hogy elérjem, egy lépéssel tovább kellett mennem a szokásosnál... Tudtam, hogy veszélyes, de a gazdám kedvéért bátornak kellett lennem, és megtettem azt az egy lépést. És elmerültem.
A lábaim szerencsére maguktól mozdultak, és visszaevickéltem a partra, otthagyva botot, mindent, csak vissza a gazdihoz! Kicsit talán megijedt, de mivel nyugodtan viselkedett, én is hamar megnyugodtam mellette.

Hozzászólások száma: 0