‹‹‹ vissza Leo adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Gota84 gazdi (Leo), 2011. March 20. 12:07:38 #14517

Az elmúlt 3 hetem... I.rész

Kedves Barátaim!
Végre újra itt vagyok!
Hihetetlen mennyit kellett könyörögnöm a kedves gazdimnak, hogy végre segítsen írni Nektek. Sohasem ér rá, azt mondja inkább szívesebben foglalkozik Velem, mint a hüle számítógéppel.
Hát végül is.... nekem az is nagyon jó!
Pedig én mindig annyi mindent szeretnék Nektek mesélni! Ilyenkor meg azt sem tudom, hogy hol kezdjem. Nagyon remek kis helyem lett nekem! Nem akarok kérkedni, de nagyon kedvesek az új gazdijaim, persze tudom, hogy a tietek is nagyon tüneményesek!
Jól érzem itt magam, hatalmas házam van kint is bent is, hatalmas udvar amit körbe jelöltem, úgyhogy most már csak az enyém! És annyi szeretet kaptam az elmúlt hetekben, hogy még én magam sem hiszem el!
Mindig kapok valami remek kis játékot, például legutóbb egy malacka orrot (szárított) kaptam, hogy én azzal mennyit játszottam!!! Remek dolog! Amint a számba vettem, már tudtam, hogy ezt vissza sohasem adom nekik! Mindig menekíteni kellett, meg dugdosni, mert féltek, hogy besokallok tőle. De én nem adtam nekik, mindig én nyertem! Aztán képzeljétek, kertészkedtem is! Egyre jobban megy, bár 'Anya' nem örül neki! Bezzeg amikor Ő vagdossa a növényeket, azzal semmi gond nincs, ugye??!!! Hát hol az igazság!!!??? Na mindegy, ettől függetlenül nagyon szeretem Őket!
Múlt héten bemutattak a Doktor néninek. Nagyon kedves volt.... de ahogy elkezdtem harapdálni a kezét, bosszúból megszúrt valamivel! Csúnya, rossz Néni! Fúúújjj..... Az biztos, hogy többet Őt nem harapdálom! Ráadásul egész nap rosszul voltam tőle, valami furcsa dolgot adhatott be nekem. Ti is kaptatok ilyen Barátaim? Olyan , de olyan vacakul voltam.... aztán 'Anya' adott valami juti falat félét, abban is volt valami, de attól remekül lettem, sőőőt.... olyan lettem mint a kis Ördög - ezt Ők mondták. Azóta, ha rossz vagyok, csak emlékeztetnek, hogy viselkedjek, mert ha nem, akkor megyünk a Doktor nénihez! Hűűűű...de megijedtem!!! ( persze igaziból, tényleg félek! )

Folytatás a II. részben!!!!

Hozzászólások száma: 0