‹‹‹ vissza Leo adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Gota84 gazdi (Leo), 2011. March 20. 12:12:46 #14519

Csak Rólam is egy kicsit...

Háát...egyre nagyobb vagyok ( 35 cm) és ma 10 hetes. 'Anya' azt mondta úgy növök, mint a gomba.
Hatalmas már a tappancsom is, akkora...de akkora..., mint egy kis tigrincs tappancs, meg olyan is
'Apa' szerint már egy kész kis egyéniség vagyok, ezt én is érzem.... egyre feszegetem a határokat, hogy mit szabad, mit nem, ha meg nekem nem tetszik valami, akkor egyszerűen bedobom a sértődöttet, egyszóval bevallom őszintén... rossz vagyok
Főleg akkor haragszanak amikor harapdálom őket, 'Apának' a múltkor vérzett az arca is, na akkor azért szégyelltem magam. :-( Pedig próbálok ám viselkedni, de olyan nehéz!
Ezeken kívül ha Ők elmennek dolgozni, tök jó tudok lenni, csak eszek, pisilok, játszok és alszok. Ha ilyenkor látnának el sem hinnék hogy milyen kis angyal vagyok...
Viszont 'Anya' és 'Apa' szerint nagyon büszke lehetek magamra, mert nagyon okos és tanulékony vagyok.... hát igyekszem, valamiben megfelelni! De ahogy elnézem sok tanulnivaló áll még előttem!
Amúgy egyetlen dolog van amit utálok mostanság, az ez a fránya idő... az eső meg a hideg! De ma napsütésre ébredtem, ezt szeretem, mert ilyenkor a Gazdik jönnek ki hozzám a kertembe, sőt a múltkor még kint is aludtak velem ebéd után, azon a nagyon nagy hintázó széken, vagy valami hintázó ágy, na mindegy de jó volt alattuk aludni a friss levegőn! Azt mondták jön valami tavasz vagy mi a fene, és az állítólag sokkal jobb lesz. Hát nem tudom mi az, de tényleg jöhetne, ha akkor többet leszünk kint együtt a Családdal!

Na minden jót Barátaim! Vigyázzatok magatokra és a Gazdikra!

Ui: a képeken láthatjátok milyen hatalmas Nagyfiú lettem!

Hozzászólások száma: 0