‹‹‹ vissza Kolbásztolvaj Kitty adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 04. 21:24:25 #6966

Mégsem

Azt hittük Kitty 3 nap után végre megkerül, de mégsem.
Azt hittük, éhes lesz és hazajön...de mégsem.
Azt gondoltam, hogy ugyanolyan lesz mint a többi kolbászolása, de mégsem.
Reméljük előkerül.De ha mégsem, akkor addig nem nyugszom amíg elő nem kerül az én szemem fénye. Mázlinak az anyukája...itthagyta...itthagyta az anyukáját,öccsét és gyerekét...itthagyot...engem.Engem, aki holnap amikor megy ki a telekre epekedve várja hogy a szürke és sárga szőrcsomó után jöjjön egy fekete, rozsdabarna szakállal.
Nem hagyhatott itt...multkor már eltűnt egyszer. És előkerült! Vajon most is előfog? Ha nem...akkor akkor én ne tudom mit csinálok, de nem tűröm el hogy a kutyám csak úgy elmenjen. Tegnap már bejártam a Zsömlével az egész hegyet,remélem megérzi a szagom és visszamegy, ahol én holnap várni fogom. Holnap is egész nap kint leszünk. Talán mégegyszer kéne kérdezősködni...
Apa azt mondta hogy Kittynél talpraesetteb b kutyát még nem látott. Lehet, hogy igaza van! Kitty nagyon talpraesett és erős kutya! Igaz, hogy csontsoványan kóborol,mert a szoptatás miatt lefogyott, de hátha, hátha visszajön!
Reméljük.
-Lea, a szomorú gazdi-

Hozzászólások száma: 3

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 05. 16:52:42 #432397

Köszönjük
Kitty nem csúnya...aranyos...hátha befogadták..

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2010. April 05. 16:43:11 #432373

Én is bíznék benne, hogy előkerül, de azért a könyérken nem árt érdeklődni, mert első kutyámat (német vizsla) annak idején egy ilyen eltűnése alkalmával befogták egy kertes házba. Ezt egy ismerős közölte velünk, majd a háznál is megmondta, hogy Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Rita, Döncike gazdija

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 05. 10:36:48 #431431

Köszönöm Molly.
Számíthatok rád, már tudom