‹‹‹ vissza Kolbásztolvaj Kitty adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 06. 10:25:51 #7013

Már 5 napja

Már 5 napja hogy elvesztem. 5 napja éhezem, szomjazom.Gazdi azt se tudja mit csináljon! Adott föl rólam hirdetést, minden fontosat beleirt, képet mellékelt. Mi mást lehet tenni ha már mindent átkutattak értem?
Már 5 napja fáj hogy elment. Mi van ha megmérgezték? Vagy netán elcsapta egy kamion? Vagy akármi történhetett vele...Rexnek igaza van.. akármi történt vele, azért csakis mi vagyunk a hibásak. Bár...nem mi, hanem a Jani...legszivesebben ha előkerülne soha többbet vissza nem vinném az én Kittykémet, hanem itthon pátyolgatnám, szeretgetném, és majd ha megyünk ki a telekre vagy akárhova vinném magammal. Ez az igazi családi kutya sorsa...mindig a gazdival...de akkor Kitty nem is a családhoz tartozik?

Mit tegyek? Keressem, tudva hogy már szinte mindent átkutattunk érte?
Törődjek bele hogy elveszett? De minek, ha tudom hogy kereshetem? Nem tudom mitévő legyek.Lelkem szinte darabokra tört hogy megint elveszett a szivem csücske ...nem tudok mit tenni ...13 éves vagyok és ottvan a tanulás is. Mindennap iskolában vagyok, nem tudok mit csinálni...Nekem kell Kitty. Már év elején is elveszett egyszer, de nem ilye n hosszú időre...akkor csak 3 napig kóborolt, de betegen. Kitty most viszont sovány, hisz a szoptatőás elvette erejét. Nem tudom mihez kezdjek
ea











Hozzászólások száma: 2

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2010. April 06. 14:58:35 #433886

Nagyon bízom benne, hogy előkerül!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. April 06. 13:11:03 #433659

Ne add fel a reményt Kitty gazdika! Már volt máskor is, hogy elcsavargott Kitty. Akkor is előkerült! Bizom benne, hogy most is elő fog kerülni!
Nem szabad feladni, bizni kell!