‹‹‹ vissza Kolbásztolvaj Kitty adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 07. 09:29:14 #7045

A hatodik

Már 6 napja, hogy Kitty elszökött a telekről. Már 6 napja imádkozom érte. Imába öteni a bánatom nagyon jó dolog. Megnyugtat. Remléni hogy Isten megsegít és visszahozza szeretett kutyuskámat.Olyan jó lenne holnap iskola után kimenni a telekre és látni, hogy egy fekete szőrcsomó ugrándozik örömében s utána magamhoz szorítani, megpuszilgatni rozsdabarna pofácskáját és érezni, hogy miattam jött vissza. De szomorúan gondolok bele, hogy ez nem így lesz.Érzem, hogy az Isten még büntetni akar.Szenvedek én...akármeddig! Csak legyen miért szenvednem. Szenvedni, de tudni hogy utána minden rendben lesz..Szenvedek én..de csak úgy, ha visszakapom azt, akiért szenvedtem.Vargahegyi Kullancsos Kolbásztolvaj Kittyt.Úgy biza! Vargahegyi, mivel hogy ott lakik...Kullancsos, mivel hogvy Janika nyáron szinte mindennap szedegette ki belőle a kullancsot. De erős kutya volt! Sosem betegedett le miattuk. Kolbásztolvaj, mivel hogy...tudjátok ti azt a történetet!
Jól esik megosztani veletek mindent...szeretem a blökit...titeket is. NAGYON!
Sokan próbálnak lelket önteni belém. Nathalie szavai átzengik, az agyamat:"Kittyt nem üthette el semmi hisz ügyes kutya!", "Nem nem, verd ki a fejedből, képzeld azt, hogy koktélt iszogat és nevet rajtad hogy itt siratod, közbe meg semmi baja"
Biztatnak engem....biztatják Kittyt is..Olyan jó lenne ha hallaná, rezné, látná, mi történik itt!De ő most valahol éhesen kullog a világban. Gondolom tudja, hogy hiányolom. Szeret engem. Énis őt. De jó lenne valamiféle telepátiával tudni hogy mit gondol, érezni mit él át, és tudni hogy hol van most.
De olyan paranormális képességem még nincs...Bárcsak lenne...
Furcsa, hogy amikor a blogot írom, nem sírok...csak amikor visszaolvasom. De akkor nagyon. Máskülönben sem sírok érte, csak amikor egy dolog jár a fejemben: Lehet hogy Kitty többé nem tér haza. Ilyenkor minden porcikám remegni kezd és hisztérikus sírógörcs tör rám. Fura,mi?
Vajon hol lehet most? Rám gondol vagy épp el akar felejteni engem azért,mert jó, ha 2 hetente kijártam hozzá.
Elszúrtam....elrontottam. Csakis az én hibám, hogy elkóborolt. Csak miattam ment el mindig...meg akart keresni, mert amikor kimegyek a telekre, és jönnék már haza, akkoris Janikának be kell zárnia, különben lejönne a kocsival az úttestig.Miattam ment el. Megérdemlem..biztos ő is minden este bánatosan hajtotta álomra a fejét azzal a gondolattal, hogy "a gazdám már megint cserben hagyott engem".Rossz ebbe belegondolni, de ez az igazság
. Cserben hagytam őt.
Lea

Hozzászólások száma: 7

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2010. April 08. 16:34:31 #437073

Csak hazatalál.Eddig is így történt mindig.

Írta v_idi gazdi (Thor), 2010. April 07. 18:21:19 #435902

Nem ígérhetem,hogy Kitty haza jön.Azt viszont igen,hogy melletted vagyok a bajban!Veled együtt aggódok érte és reménykedek,akárcsak a többiek!
Szeretünk Kitty!Gyere haza!

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2010. April 07. 16:51:18 #435737

Biztos, hogy előkerül!!!! Csak ez lebegjen a szemed előtt, semmi más!!
Mi Veled vagyunk, drukkolunk Mi is!

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 07. 14:56:44 #435607

Egész szombaton kint voltunk és Zsömivel sétáltam is arrafele...hívogattam, jutalomfatatot és vizet vittem...de semmi:(

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2010. April 07. 14:20:18 #435542

Ne magad okold!!!! Bízom benne, hogy meglesz!!!!! Lehet téged keres tényleg?! Te nem voltál kint???? Menned kéne a Te hangodat felismeri!!!!!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2010. April 07. 14:15:43 #435533

SziaKitty gazdi!!!Bízzunk benne!,hogy hazataláll!A Hited hagyjon el utolára!! Hinned kellllllllllllll ll!!!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. April 07. 14:12:47 #435527

Drága Kitty gazdi! Tudom, hogy nagyon szomorú vagy! De bizni kell abban, hogy Kittyke előkerül és újra együtt lesztek.
Én is imádkozom értetek, hogy Kittynek ne történjen baja és minél előbb hazataláljon.