‹‹‹ vissza Kolbásztolvaj Kitty adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2010. April 11. 17:08:43 #7170

Épp tíz napja

Pont tíz napja annak, hogy Kitty nélküli a telek. Gyötrődök...egyre jobban. Próbálom elfelejteni.De nem tudom.Próbálom keresni de nincs meg.NEm tudok mit írni.

Hozzászólások száma: 1

Írta Lyuditt--és--Gergő gazdi (Léna), 2010. April 14. 09:15:30 #445367

Csak most olvastam, hogy mi történt...
Teljesen meg tudlak érteni!Sajnos tudom milyen érzés ez. Léna előtt nekem is úgy voltak kutyáim, hogy nagymamánál és unokatestvéreknél laktak, tőlem olyan 15 km-re. Hetente, 2hetente láthattam őt/őket, vasárnaponként. Olyankor aztán volt öröm, senki nem érdekelte a kutyát csak én. Ez a helyzet veled is, igaz? Mikor elmentem, sírt utánam. Követni akarta az autót, igen, ahogy te is írtad...
Több ilyen kutyám volt. Hiába láttak ritkán, én voltam nekik a minden és ők voltak a mindenem.

Ne add fel, ahányszor kimentek a telekre, annyiszor indulj el, szólítgasd. Tudom mit érzel, az egyik kutyust mi is úgy veszítettük el, hogy elkóborolt (unokatestvéremék nyitva felejtették a kaput.... ).
Ne emészd magad, az felesleges, utólag tudom. Borzasztó napokat lehet így átélni. Inkább emlékezz, gondolj vissza a sok boldog pillanatra, a vicces emlékekre és nem baj, ha közben sírsz csak emlékezz Rá! A sírással ki tudod adni magadból a fájdalmat de ne kínozd magad feleslegesen. Te jobban vigyáztál volna rá. Ő is tudja!

Őszintén remélem, hogy visszatér! Írj majd, hogy mi történik...