‹‹‹ vissza Csibike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2020. October 29. 16:14:32 #25701

Barátaim nem keresnek, pedig eltűntem...

Alig tűnt fel barátaimnak, hogy elvesztem a blöki.húról, én, aki minden nap itt volt... Elmaradtak a köszöntők, a figyelmességek... Miért? Benéztél hozzám azóta is? Írtál, hogy hol vagy Csibike? Aki írt, választ kapott... Pld...
Somácska!
Mit is mondhatnék. Már nem a régi semmi. Már nem örülök olyan nagyon semminek. Néha elfelejtkezem a papi hiányáról, de hamar vissza tudok esni. Maminak nincs annyi ereje velem játszani, s nagyokat nevetni, mint régen... ez rám is kihat... Eldobja a labdát igaz! De nem annyiszor, mint régen! S én is leszoktam a visszavitelről, hogy újra dobja, mert nem biztos, hogy dobja. Lehet, hogy leül, s valami víz folyik a szeméből lefelé, elgörbül a szája, s én is rosszkedvű leszek. Akkor simogat. Nagyon finom az nekem..., de ha őszinte vagyok, bizony papi-gazdi sokkal jobban simogatott mindig. Pláne a pocimat! Imádtam azt a meleg kezet..., már rég nem simogatott..., s azok a puszihegyek, amit adott nekem... - s még a mai napig nem értem, hogy miért nem jön újra... Már nem ragyognak úgy sötétbarna szemeim, mint régen a boldogságtól. De mami megígérte, hogy minden rendben lesz. Megpróbálja összeszedni magát. Mostanában van, hogy egyedül hagy bennünket sokáig. Dolgozni jár. Tulajdonképpen egy héten csak egyszer, de megesik, hogy kétszer. Akkor elmegy reggel, s csak délután jön haza. Messzire jár! Az oda-vissza út tovább tart, mint a munkaideje. De csinálja, mert legalább kimozdul itthonról, s kicsit kizökken a bánatából. Mi jók vagyunk. Mi csak várunk ilyenkor. De azt nagyon! Nagy az öröm, amikor megérkezik. Mert tudod Soma, papi is elment, de azóta nem jött vissza. Ettől rettegünk Machókával.
Ha nem haragszol, ezt a szöveget elviszem még egy helyre, egy blogba, hozzám... mert biztos nem tudják a barátaim nagy része, hogy miért nem jelentkezem, miért lettem hallgatag... - hát azért, mert most csendes minden nálunk...

Ölel kisbarátnőd: Csibike

Kérlek írjál máskor is, biztos lehetsz benne, hogy válaszolok. De csak úgy elmenni most egy baráthoz... - hát nincs erőm... én is gyászolok!

Hozzászólások száma: 3

Írta rexsona gazdi (Mázli), 2020. November 01. 17:45:35 #2134934

Jaj Csibike , nagyon szomorú amit írtál!!!! Kitartást kívánok a maminak,és meglátod igaza lesz minden rendbe lesz!!

Írta kincseim2 gazdi (Gombi), 2020. October 31. 19:57:52 #2134905

Drága Csibike !
Mi itt vagyunk Neked , Nektek . Hisz a Barátságunk Örökre szól . Nem jelezzük , de gondolunk Rátok , nagyon sok szeretettel .

Írta Állatlak gazdi (Sony -Borza), 2020. October 31. 00:33:41 #2134824