‹‹‹ vissza Pamacs Emlékére adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs Emlékére), 2021. March 06. 23:53:36 #25741

Szeszikének írtam a fotóversenybe...

...
Szeszike! Ide is kiírom, mert a fotóversenynek holnap vége, ott már nem fogja olvasni senki, s szeretném, ha Te és a táborod is olvasná a véleményemet...

"Látod Szeszike! Ezért nem nevezünk sokan, mint azelőtt. Te most is bohócot csinálsz szegény cicádból, s a sok hülye szavaz Rád. Nevetséges! Egyszer sem tudnál már legalább egy-két hétig hátrább maradni? Önző vagy. S a sok hülye nyomja rád a pontot. Eleinte én is adtam, de az már rég volt. Nem szavazok Rád, mert a képeid semmit sem érnek. A jó képek hátul maradnak miattad. De Te nem szégyenled magad. Vastag bőr van a képeden. De a pontok, azok pontok. Te kapod! El kell fogadnunk. Nagy a táborod. De a táborodnak is látnia kéne a különbséget a Te és más versenyképe között. Én soha nem tudnék olyan képre szavazni, ami nem veri a másikat. Még ha barátom, akármilyen jó barátom, akkor sem! Nem csinálnék hülyét magamból. Ez az én véleményem, a táborodé más, ezt nem tudjuk megváltoztatni. Előre is "gratulálok" a "szar" első helyezett képedhez!"

Hoffmann Saci és kiskutyái

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2021. March 08. 07:37:52 #2139991

Minden szavatokkal egyetértünk
A vasárnapi húsleves egy kicsit macskaszőrös lesz, de mit sem számít

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2021. March 07. 19:29:36 #2139964

Kár a szóért, ez már nem fog változni. Látják ezt sokan, nem véletlen alig van nevező. Már mi sem jövünk. Én szégyellném a helyében magamat, hogy évek óta a legszarabb fotókkal minden alkalommal az első helyen van. De annak a helyében is szégyellném magam aki hétről hétre, nap mint nap adja neki a pontokat. Ezzel ő is hozzájárul a verseny tönkretételéhez. Ami sikerült is, hiszen már alig tesznek fel fotót. De neki az sem számít. Lehet az a cél, hogy egyedül nevezzen, akkor aztán nem kellene izgulnia, nyomatni a pontokat, hogy ő nyerjen. Tudod olyan vele játszani mint galambbal sakkozni. letarolja a bábukat, összeszarja a táblát aztán vidáman ugrál, hogy ő nyert. Nevetséges a viselkedése is meg a fotói is. A héten a főtt macska lesz a nyerő.