‹‹‹ vissza Pici Pindúr adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Iszami gazdi (Pici Pindúr), 2013. December 30. 11:59:10 #23750

Én a cica

Régóta nem írtam, mert semmi említésre érdemes nem történt. EDDIG!
Ebben a bejegyzésben a "karácsonynak" nevezett csodálatos dologról mesélek. (a borzalomról ami ezután jött, majd a következő bejegyzésbe lesz szó)
Szóval eljött a "szent este"-ként emlegetett nap. Behozták a fenyőfát, és mindenféle csillogó gömböt raktak rá. Tetszett. NAGYON tetszett, de mikor körbeakartam szaglászni, mindig elhajtottak onnan. Másnap reggel a gyerekek és a gazdi kiabáltak, de nem azért mert valami megtámadta őket. A fa alatt sok sok ajándék volt. Letépkedték a csomagolást és kibontották őket. Nagyon örültek azt éreztem, viszont kicsit szomorú voltam mert én nem kaptam semmit. Aztán később jött a gazdi és valami ínycsiklandó finomság volt a kezében "Boldog karácsonyt cica! Nem feledkeztem ám meg rólad!"-mondta. Lerakta az etetőtálamba a dolgot én pedig befaltam. Nagyon nagyon finom volt, és mint utána kiderült :ez volt a hal. Finom illatok jöttek ki a konyhából is, és mindig kaptam egy-egy falatot. Nagyon jó dolog ez a karácsony!
Aztán este mikor senki sem figyelt, odamentem a gyönyörűséges fához, és azért is megszaglásztam! Kinti illata volt, és halványan még emlékeztem arra mikor anyánk a szájában vitt, és éreztem ezt a szagot.

Hozzászólások száma: 0