‹‹‹ vissza Mirci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Judy0726 gazdi (Mirci), 2010. March 31. 16:57:29 #6785

Mirci bemutatkozása

Talált cica vagyok, a szülőfalumban néztem ki magamnak a jelenlegi gazdimat, addig doromboltam neki, amíg magával nem hozott jelenlegi otthonomba.
Az elején ugyan adódtak problémáim, rá kellett jönnöm, hogy a vadászatnak nem ideális a második emelet és nem tudok úgy repülni, mint a gerlék, de azért egy lábtöréssel megúsztam a kalandot.
Azután kétszer műtöttek, pár napig szenvedtem a fájdalmaktól, de megérte, mert a gazdáim úgy sajnáltak, hogy nem győztek kedveskedni, mindenféle finom falattal kényeztettek. Azóta ragaszkodom is ehhez a színvonalhoz, nem vagyok hajlandó akármilyen pórias macskaeledelt megenni.
Azóta kényelmes, nyugodt életem van, már a kandúrokkal sincs gondom. Azért rendszeresen nyafogok és panaszkodom, nehogy azt higgyék, hogy nagyon elégedett vagyok, elvégre nekem a legjobb jár mindenből. Harcolok is a jogaimért.
Velünk lakik még egy Oszkár nevű tollas jószág is. Miután ideköltöztem próbáltam ismerkedni vele, felugráltam a kalitkájához, de ezt nem nézték jó szemmel a gazdáim. Odarakták az orrom elé, én gyanútlanul megszaglásztam, erre jól megharapta az orromat, kétszer is. Azóta óvatos vagyok vele.
Kettesben sosem hagynak vele, félnek, hogy megfogom. A puszta feltételezése is sértő. Méghogy én ilyen tollas állatot ennék? Ennél kifinomultabb izlésem van.
A gazdáimat már majdnem sikerült beidomítanom, tudják mit szeretek a legjobban, bár néha ellenkeznek, hogy nem lehet mindíg ugyanazt enni, de én kitartó vagyok, addig könyörgök és sajnáltatom magam, amíg el nem érem, amit akarok. Tanulják meg ki az úr a házban!


Hozzászólások száma: 0