‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. August 01. 17:23:55 #24301

A nyolctesó gazdájának !!

Én a Bichon bolognese gazdija, kikérem magamnak a gyanúsítgatást !! Már nem tudtok mit műveljetek velünk ? Nem szégyenlitek magatokat, hogy meg akartok hurcolni bennünket több ezer gazdi előtt ? Ti akik évek óta csak a piszkot dobáljátok ránk ? Meg kell nézni a levelezéseiteket és a fórumot, mit műveltek velünk évek óta. Leírjátok a mocskolódásotokat aztán másnap kitörlitek. Nem szégyenled magad !! Mi is hosszú évekig a két kezünkkel építettük a kis házunkat. Fogalmam sincs hogy ti hol laktok, milyen a házatok, soha egy szóval nem szóltam le, nem említettem és nem is érdekel ! Sőt te sem érdekelsz egyáltalán. Az olyan ember, aki hazugnak nevezett nyilvánosan !! Nehogy letagadd, mert leírom mikor és kinek írtad az üzenőfalára !! . És aki bevallottad privát üzenetedben, hogy hányszor megbántottál !! Szálljatok már le de sűrgősen rólam, ne hazudozz össze vissza !! Elég volt a lejáratásból. Az hogy én a barátaimmal itt jól érzem magam és viccelődünk, az nem nektek szól. Te beléptél a fészen egy olyan csoportba, ahol én évekig jó éreztem magam.Én kiléptem onnan te miattad !! Mert elég az itteni piszkálódásodból ! Szégyellheted magad, mert még letagadod a csillagos eget is az égről !! És játszod az ártatlant !! Hagyjál bennünket békén most már és nem kell sajnáltatni magad !! Én sem sajnáltatom magam !! Szórakozz a barátaiddal és engem meg az állatkáimat, akiket szintén aljas módon kigúnyoltál nem egyszer, hagyjál végre közel négy év után békén !!! Ti csak azért vagytok itt a blökin, hogy velünk aljaskodjatok Találjatok most már magatoknak valami jobb szórakozást

Hozzászólások száma: 4

Írta Jutka19470329 gazdi (Bocskoros), 2014. August 02. 10:37:54 #1515108

Igaz Manyikánk !

Mi volt kóbor cicák a kutyusokkal sem keressük a konfliktust és jó sok éve jó barátok vagyunk Illetve Lulu jó sok éve a barátod, én azóta, mióta a gazdik befogadtak az utcáról. Tiszteljük egymást és mamijaink is szeretik, tisztelik egymást És ez így is fog maradni időtlen időkig

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2014. August 02. 10:13:00 #1515105

Sissynek teljesen igaza van! Van itt hely bőven, nem kell összeakadni senkivel, ha nem akarunk. A lényeg, hogy mindenki foglalkozzon magával, s nem kell szeretni mindenkit, szíve joga minden gazdinak megválogatni, ki kinek a barátja.
Mi volt kóbor macskák jól elvagyunk virtuális barátainkkal, soha nem jut eszünkbe mást piszkálni, sértegetni.
Olyan rövid az élet, miért kellene azokkal foglalkoznunk, aki egyébként nem barátaink és nem érdekelnek minket? Ha meg ki akarnánk lépni, nem írnánk ki blogban, hiszen ez a magánügyünk és másnak nem sok köze van hozzá!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. August 02. 09:53:02 #1515099

Köszönjük Gabika ezt a szép ajándékot Barátságunk jó pár éve töretlen
Itt a blökin ismerkedtünk meg, soha egyikünk nem bántotta volna meg a másikat, tiszteljük és szeretjük egymás családját, tiszteljük és szeretjük egymás állatkáit. Példaértékű ez a barátság, ami itt köttetett a blökin ! Ha nincs a blöki, akkor mi nem ismernénk egymást személyesen És nagyon sok barátunk van, akikkel minden évben legalább egyszer személyesen is találkozunk. Alig várjuk már ezeket a találkozókat. Reméljük, még nagyon sok talink lesz, ahol mindenki jól érzi magát, és eszünkbe sem jut áskálódni egymással <3 Sissykénk igazad van ! Baromira nem érdekel minket sem Szeptemberben újra TALI

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2014. August 01. 19:10:31 #1514643

Ne foglalkozz vele. Megint előjött a feltűnési viszketegsége. Úgy látszik mostanában nem nagyon írnak neki aztán már unatkozik,fel kell valahogy hívnia magára a figyelmet. Üldözési mániája is van,mert mindig azt hiszi,hogy róla van szó.
A barátnője is ugyan az,ő is mindig azt hiszi,hogy róla beszélünk. Egy dolgot beszélünk,ketten veszik magukra. Akkor most kiről is beszélünk? Senkiről. Mi jól elvagyunk egymással,ők azok akik állandóan kitalálnak valamit unalmukba,hogy bele lehessen kötni a másikba. Ezzel leplezi a kisebbségi érzését,hogy másokba beleköt.
Hát ha őt egy bichon,egy vizsla és egy vadászgörény üldözte el innen akkor menjen. Ha én nem akarok valahonnan elmenni,nem tudnak elüldözni. Most megint várja mások könyörgését,hogy ne menjen. Kit érdekel mit csinál,miért megy.
Annyian vagyunk itt a blökin,hogy ha akar akkor el tud minket kerülni,és azért mert utálja valaki nem kell elmennie. Én is azért járok ide,mert jól érzem magam itt egy pár emberrel,aki meg engem utál azt nagy ívben le....
Egy ekkora közösségben nem szerethet mindenki mindenkit. Ez rendben is van,csak az a baj,hogy ők mindig azzal foglalkoznak akit nem szeretnek. Ha a barátaival foglalkozna meg magával,lehet más lenne a helyzet.
Felesleges minden hónapban leírni,hogy nem versenyzünk,nem teszünk fel fotót,videót stb. Aki meg így akarja felhívni magára a figyelmet,had csinálja. Majd mennek neki a barátai könyörögni,hogy maradjon,aztán fontosnak érezheti magát.
A vadászgörényt baromira nem érdekli,hogy mit csinál a falka,jól fog aludni akkor is ha kilépnek,meg akkor is ha nem. Gondolom így van vele a bichon is meg a vizsla is.
Hagyd had álszenteskedjen,meg mártírkodjon az az ő stílusa. Aki hazudik,álnéven van fent különböző oldalakon meg csoportokban azzal nem kell foglalkozni,át kell nézni rajta.