‹‹‹ vissza Emike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. April 20. 10:04:48 #20350

Szálljatok le rólam és Emikéről.

Biztos vagyok benne, hogy tudják azok akinek szól ez a blog. De ha nem akkor név szerint is kiírom.
Én soha senkinek nem voltam a konkurense és nem is leszek. Én ezen az oldalon még senkit nem bántottam . Nem tudom mi okotok van arra, hogy engem piszkáljatok Nagyon sajnálom, hogy van egy olyan csoport aki mindenkibe beleköt, gúnyos megjegyzéseket tesz, ellenük akarnak fordítani barátokat mindenféle hazugsággal. Szerintem aki ilyeneket ír, hogy megjelent a konkurencia annál nagyon nagy gondok lehetnek. Tudtommal a videóversenyen való részvétel minden tagnak szól és nekünk is ugyan olyan jogunk van nevezni mint azoknak akik folyamatosan piszkálnak bennünket. Emike ugyan olyan tagja a blökinek mint bárki más.
A videót nem fogom levenni mert piszkálódtok. A viselkedésetek nagyon gyerekes és szánalmas. Aki valamikor pedagógus volt annak meg főleg szánalmas a viselkedése. Ha ezt tanította az iskolába a gyerekeknek akkor régen rossz.
Azért annak végképp örülök, hogy már nem tartozok a baráti körötökbe. Most már szégyenlem is, hogy valaha ilyen barátaim is voltak. Ha ezt tudom, hogy ilyen gyűlölködő, önző csak magukra gondoló barátok akkor biztos vagyok benne nem fogadtam volna el a barátságukat.
Most aztán mehet a titkos levelezés mert ti csak ehhez értetek.
Az biztos, hogyha ezzel azt akartátok elérni, hogy töröljük magunkat a blökiről akkor ez nem fog menni. Nekünk vannak itt nagyon jó barátaink és azokkal foglalkozunk. Mi még nem hordtunk rólatok össze fűt fát így kérlek benneteket, hogy magatokkal foglalkozzatok.


Hozzászólások száma: 7

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. April 21. 05:53:37 #1244946

Még valamit Ördög gazdijának az írására reagálva !

Mi a régi barátaidat soha nem bántottuk meg és ők sem minket. Mindegyiket tiszteljük, becsüljük sőt vannak köztük a mai napig olyanok, akik fel merik vállalni, hogy barátaink, és szintén tisztelnek és becsülnek bennünket. És vannak olyanok, akik a sugallatotokra töröltek bennünket a barátaik köréből. És a mostani cirkuszt sem mi kezdtük, jobb lett volna, ha meggyőződsz róla mielőtt írsz, hogy kik voltak a gúnyolódó kezdeményezők és utána ítélkezel felettünk.
Drága Emike és mamikája, ezt a virágot meg nektek küldöm szeretettel : Lulu és mamikádnak a testvére.

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2012. April 20. 21:09:55 #1244757

Akármilyen nehéz is,nem kell tudomást venni a megjegyzésekre.Ne törődj senkivel,csak a barátokkal akik szeretnek Titeket.
Puszi!

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2012. April 20. 20:34:05 #1244739

Drága Emike!

Nehogy töröljétek magatokat! Ne foglalkozzatok senkivel,sz@rni minden
rosszindulatúra! Szeretettel: Kókuszék

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. April 20. 18:09:41 #1244677

Ördi gazdi !
Nagyon sűrgősen szálljatok le rólunk. Miért volt ez a cirkusz megint ? mert belém nem tudtatok belém kötni, belekötöttetek a húgom kiskutyájának videójában. Azt a blogot, amiből idéztél bátran merem vállalni. Én nem törölöm ki, amit egyszer leírok, mert az igaz, és én kitartok az igazam mellett. A mocskolódást akkor is a barátnőd csinálta a Lulu videója alatt egy vasárnapi napon, amikor az unokámat voltunk köszönteni. Mikor hazaértünk az egyik lányom telefonált, nézzek már bele milyen mocskolódás megy a videónk alatt. Úgyhogy, jobb ha ezt a témát nem emlegeted fel, mert ezt még az admin is tudja, mivel jelentettem és ő törölte le a sok ocsmányságot a videó alól. Most a húgomat kezdtétek ki, mert rajtam nem találtok már fogást. Piszkos egy munka, olyan embert bántani, aki életében nem bántott, nem sértegetett senkit. Ő a sok vita miatt törölte magát a blökiről és még rajta kívül sokan ti miattatok mentek el innen. Most több hónap kihagyás után visszajött és nem fog elmenni innen sem ő sem mi a Luluval, bármennyire is örülnétek neki. Mert akkor is ujjongtatok, amikor egy illető itt hagyta miattatok a blökit. Nektek lételemetek az, hogy kikezdjetek mindig valakivel. Valamikor azt hittem igazatok van és sajnos beálltam a sorotokba. Szégyenlem magam érte. Hittem nektek. Sajnos. És ne leskelődjetek utánunk, foglalkozzatok magatokkal. Semmi közötök ahhoz, hogy kinek mit írunk, kit mennyire szeretünk. De ezzel elszóltad magad, hogy igenis leskelődtök utánunk. Nagyon sok barátodat, akiket említesz nagyon szeretem. De nagyon sokan ti miattatok nem is mernek írni nekünk. Hagyjatok békén bennünket, ugyanolyan jogunk van itt lenni a blökin, mint bárki másnak. Ugyanolyan jogunk van feltenni szerény videónkat, fotóinkat, mint nektek. És most a barátnőd megint elérte célját, kirobbantotta a veszekedést. Még a következő az lesz, hogy ránk fogja, hogy miattunk vette le a videóját, de ti visszakönyörögtétek. Mi nem így szerünk barátokat.

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. April 20. 15:29:00 #1244538

Drága Coccolino.
Mi is imádunk benneteket.
Kívánunk nektek nagyon jó egészséget és csodálatos szép hétvégét.
Goccolinonak millió gyógypuszit küldünk.
Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket és, hogy ilyen jó barátaink vagytok.

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. April 20. 15:22:32 #1244537

Sajnos mindig több a gonosz gazdi itt a blökin akik nem bírnak magukkal és elfelejtik, hogy ez az oldal nem róluk szól hanem a kedvenceinkről.
Nem tudom mért csinálják ezt velünk hisz én nem bántottam őket és most, hogy megírtam a véleményem és mertem reagálni dolgokra minket fenyegetnek hogy jelentik a Rozinak. Én nem ijedek meg tőlük nyugodtan jelentsenek, de jó lenne ha már magukba néznének és belátnák a hibájukat.
Tudom most Emike van a soron, mert ki nem állhatják Lulut. Most minket akarnak provokálni és elűzni bennünket a blökiről.
Hát ezt az örömöt nem adom meg nekik továbbra is maradunk ha tetszik nekik ha nem.
Én úgy érzem vannak nekünk itt jó barátaink és ők a legfontosabbak számunkra.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. April 20. 14:34:19 #1244508

Drága imádott Emikénk és imádott Testvérem.

Itt már akkora a gyűlölködés, hogy azt sem tudják egyesek milyen gonoszságot találjanak ki. Most már belénk nem tudtak belénk kötni, mert szép csendben szavazunk a nekünk tetsző videókra, nem szólunk senkihez, megírjuk a kis levelünket a barátoknak, akik írtak és ennyi. Ki is lépünk utána a blökiről. Most beléd kellett, hogy kössenek. De ez mind azért van, mert meg sem nézték ki szerepel a videón, mert a fáradtságot arra már nem veszik, hogy megnézzék a versenyvideókat. Azt hitték, hogy Emike a Luluval játszik. Mert tudod, Lulut azt utálni kell. Mert a Lulu már volt, hogy visszaugatott nekik. De hogy Téged Emikém miért bántanak, azt, aki a légynek sem tudsz ártan ? Nem értem. Ennyi gyűlölet emberekben hogy tud beleszorulni ?. Nem baj drága Emszike és drága tesóka, ne törődjetek az ilyen lelkiekben szegény emberekkel. Maradunk a blökin és játszunk. Páran már elmentek miattuk. De ha mindenkit elüldöznek, akkor ki marad ??. Hát mi maradunk. Ha tetszik a tisztelt társaságnak, ha nem. Millió puszit küldünk nektek szeretettel Lulu és a gazdik.