‹‹‹ vissza Emike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. May 30. 15:34:33 #20687

Balatonfűzfő Blöki találkozó 2012....

2012. máj.26-án reggel nagyon izgatott voltam, mert láttam mamiék nagyon pakolnak és készülnek valahova. Nekem nem mondták el hova megyünk csak reggel korán beültettek az autóba és rám tették a biztonsági övet.Egész úton lestem ki az autóból vajon hova megyünk.Mikor odaértünk akkor láttam, hogy már ott vannak Luluék és nemsokára megérkezett Bolygó a gazdikkal. Nagy volt az öröm mikor találkoztunk .Mikor kiszálltunk az autóból olyan boldogok voltunk, hogy találkoztunk, hogy elkezdtünk örömünkben futkározni. Mamiék el kezdtek pakolni egyszer csak láttuk megint érkezik valaki. Folyamatosan jöttek a barátok és a gazdik. Nagyon boldogok voltunk mindenkit nagy fark csóválással fogadtunk. Egy fergetegesen jól sikerül találkozó volt. Az idő is nekünk kedvezett hisz mind a három nap hét ágra sütött a nap. Volt aki már kereste az árnyékos helyet és ott pihent meg egy kicsit. Gazdik összeszámolták, hogy hány négylábúka volt ott ezen a találkozón és képzeljétek 18 kutyus volt ott.
Rengeteg sütemény és finomabbnál finomabb ételell volt megterítve az asztal. Én igyekeztem mindig az asztal közelében lenni és kunyizni, a sok finomságból.
Nagyon jól éreztük magunkat és szeretnénk megköszönni Bolygó gazdijainak, Gina, Maggie gazdinak, hogy ezt a szuper jó megszervezték.
A sok ételből csak egy kis ízelítő mert többet nem lehet ide felrakni .

http://www.youtube.com/watch?v=s0NFrvyWMQU

Hozzászólások száma: 3

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. June 19. 12:40:13 #1274937

Mi már várjuk a jövő évi találkozót.

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2012. May 31. 07:10:09 #1266907

Emike!

Én, mint a legkisebb A NÉGY TESTVÉR közül, megkaptam a szó jogát. Naná, hogy vállaltam, hiszen arról vagyok már elhíresülve, hogy szószátyár vagyok. Valami van benne, mert tényleg túl hosszúra eresztem mindeig a mondokámat. De remélem ez nem baj....
Tudod, amikor megtudta kétlábúka és mi is, hogy Nektek is lesz egy tali, úgy, de úgy imádkozott/imádkoztunk, hogy ugyanolyan jó időtök legyen, mint nekünk volt. S amikor megtudtuk, hogy az időjárásjelentés nem túl sok széppel kecsegtet, hát rögtön üzent kétlábúka a csillagok fényével Jennykének és Ginácskának és a többi égi barátnak, hogy intézkedjenek. Húzzák szét Nektek a felhőket, s küldjék a nap melegítő sugarát. Ezek szerint elért az üzenet a nagy messzeségbe, mert szép napsütéses időtök volt. Ahogy itt nézegetjük a képeket a sok finomságról, hát a nyálunk csorog. A harmadik képen ott két süti hiányzik....bevallom...bevallom...én voltam, nem tudtam már ellenállni a kísértésnek, bekaptam először az egyiket, aztán olyan finomnak találtam, hogy bekaptam hamar mégegyet. Jó gyorsan történt ez az eset, mert siettem, nehogy észrevegyék. Még egy kicsit szét szerettem volna húzogatni a maradék sütiket, de közben Pamacs megzavart, nem tudtam letagadni a tettemet. Ő nem engedte széthúzgálni, azt mondta, hogy vállaljam a falánkságomat. Hát ezért hiányzik onnan kettő darab.
Már leskelődtünk másoknál is, s ahol találunk képeket a taliról, ott hozzászólunk.
Tiszta szívünkből örülünk annak, hogy ez a csapat is nagyon jól érezte magát. Remélem egyszer az egyik talin mi is találkozunk, s akkor akkorát, de akkorát fogunk játszani, futkározni, labdázni, hogy az csak na. S kapsz cuppanóst is a kis fekete nózikádra tőlem is és Pamacstól is. No és a kétlábúka meg nagyon szeretne már megölelgetni kis hófehérke, s ha már a kezében, ölében leszel, biztos tőle is kapsz cuppanóst.
Ölel A NÉGY TESTVÉR

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2012. May 30. 20:08:07 #1266741

Nagyon örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Jó sokan voltatok.És tényleg mennyi finomság volt.
Remélem a következőn már mi is ott leszünk.