‹‹‹ vissza Emike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. December 05. 13:38:40 #22002

Kedves barátaim műtétem elmaradt...

Ma reggel mikor felkeltem és kimentem elvégezni a dolgomat és dolgom végeztével bementem, hogy megreggelizek már akkor gyanús volt, hogy valami nem úgy van ahogy reggelente szokott lenni. Mikor beléptem a lakásba szomorúan vettem tudomásul, hogy nem kapok enni. Akkor sejtettem, hogy valahova megyünk de még nem tudtam hova.
Gondoltam Cserkeszőlőre, kozmetikushoz vagy orvoshoz mert akkor nem szoktam kapni enni nehogy hányjak út közben. Sajnos beigazolódott a gondolatom orvoshoz mentünk. Mikor odaértünk nagy tiltakozásba kezdtem nem akartam bemenni. mami felvett és bevitt. Egyszer csak kijött a doki bácsink és azt mondta gyere Emike megmérlek meghallgatom a szívecskédet és kapsz egy szurit. Mikor megkaptam a szurit mamival kimentünk a váróterembe ott sétáltunk és egyszer csak minden erőm elfogyott és nem bírt el a lábam pedig csak három kiló húsz deka vagyok. Még hallottam, hogy mami mondja imádunk kicsi kincsük és puszilgatott. Ránéztem mamira őt meg olyan homályosan láttam.
Innen már többre nem emlékszem ezért a többit a mamim meséli el.
Emiket mikor feltették az asztalra leborotválták a szőr a pocijánál és kis lábikójánál, rákötötték az EKG-ra . Sajnos kis idő elteltével hol le hol fel ment a vérnyomása és a kis szíve sem jól működött nem bírta volna ki a műtétet .Az orvos mindjárt neki állt felébreszteni mielőtt még komoly baj érte volna a drágánkat Sajnos nem lehetett az ivartalanítani mert nem bírta volna ki a szíve.Mikor behívott a műtőbe a szívem ezerrel kalapált nagyon megijedtem mi történhetett képzelhetitek mit éreztem. Mikor bementem hozzá már akkor egy kicsit ébren volt az én szememből meg csak folytak a könnyek mikor megláttam és csak puszilgattam mikor az orvos elmondta mér t nem műti meg. Mikor már annyira felébredt, hogy egy két lépést tudott tenni akkor hozta ki az orvos hozzánk most még többször visszaalszik rám rám néz de jól van.
Soha az életben nem tudtam volna magamnak megbocsájtani ha végzetes lett volna számára ez a beavatkozás.
Emike minden kis barátjának és gazdikáinak pusziját küldi
Elfogyott a karakter köszönöm, hogy ennyien szorítottatok Emikéért.

Hozzászólások száma: 5

Írta Evamama gazdi (MULDER), 2012. December 11. 12:29:08 #1343568

Emikém kincsem, jó, hogy a doktorbácsi ilyen figyelmes volt! Nagyon jó egészséget kíván Neked az öreg Mulder.

Írta Thakyjoe gazdi (Takács Nico emlékére), 2012. December 06. 18:50:51 #1342040

Emikém sajnáljuk hogy nem mütöttek meg - hála istennek a doktorbácsi észrevette a bajt. sok- sok puszit küldünk Neked -
Barátaid veled vannak.

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2012. December 06. 17:10:09 #1341977

Drága Emike!

Sajnálom, hogy nem sikerült a dolog, pedig nagyon sokat gondoltunk rád! Nem igazán tudom, hogy mi a megoldás, de reméljük a doktor bácsi majd kitalálja neked!

Vigyázz nagyon magadra!
Vandus, Micike és Zsolti a béka

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2012. December 05. 19:29:22 #1341557

Drága Emikém,nagyon sajnálom,hogy nem sikerült a műtét.Annak viszont örülök,hogy a doktorbácsi időben észrevette a problémát és felébresztett,így nem történt baj.
Sajnos a tüzeléssel járó probléma nem oldódott meg,de a lényeg,hogy jól vagy.A tüzelésnél meg majd vigyáznak rád a mamidék,úgy ahogy eddig tették.Nagyon szeretünk Emike,és a mamidat is.Szorítunk érted,hogy ne legyél beteg és ne kerüljön többet szóba a műtét.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. December 05. 16:21:40 #1341437

Édes kicsi Kincsünk, drága Emikénk

Ma amikor felkeltünk a mami nagyon izgatott volt. HAllottam, hogy a papival beszélik, hogy Ja, csak minden renben legyen az én imádott barátnőmmel. Tudom, hogy rólad volt szó, mert állandóan csak azt hallottam, hogy az Emike. Először örültem neki, mert azt hittem, hogy megyünk hozzád. De valahogy a mami nem olyan hangsúllyal emlegette a nevedet. Azért vártam, hogy rám tegyék a pórázt, miután útra készen voltak. De nem tették rám, hanem kaptam egy jutifalatot, de nem fogadtam el, mert ilyenkor tudom, hogy nem visznek magukkal. Aztán amikor hazajöttek, elmondták nekem, hogy beteg vagy. Azt mondta, hogy majd egy két nap múlva elmegyünk meglátogatni Téged.
Drága Húgom
Mi tudjuk mennyire imádjátok Emikét és azt is tudjuk, hogy mindent elkövettek azért, hogy gyönyörű élete legyen mellettetek. Eddig is nagyon vigyáztatok Emikére és ezután is ugyanolyan ovó szeretettel fogjátok őt imádni mint eddig. Mi isimádjuk olyan, mintha a mienk lenne. Nem beszélve arról, hogy ők ketten : Emike és Lulu olyanok, mintha testvérek lennének. Nagyon reméljük nem lesz soha sem beteg és még nagyon sokáig veletek, velünk lesz szeretetben, boldogságban
Vigyázz Magadra Kicsilány, nagyon szeretünk Lulu, Jutka mami és Laci papa