‹‹‹ vissza SÁBA BUCI adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. November 24. 18:21:23 #3457

ÉG és FÖLD KÖZÖTT Testőr kalandj.33.rész



33. folytatás
SÁBA ,még egyszer visszanézett a világító ablak fényére, s búcsút intve drága fiának, rohanni kezdett újra, BESSZY és kis DOKIJA felé. Megállás nélkül tette meg az utat ismét, lelkét nehéz, de mégis boldog érzés járta át. BESSZY megtudva SÁBÁTÓL a történteket, hálával gondolt vissza a kis a BUBÓT megmentő emberre. Nem bánta, hogy milyen kínzó lelki fájdalmon kell túltennie önmagát, csak kicsiny kölyke boldog életét remélte. A jövőt , számára a földi élet jelentheti csupán, nem élhet a SZIVÁRVÁNY BIRODALOM , már élettelen bolygólyán!

Hárman indultak hát tovább, BESSZY lakhelye felé. Amint a ház közelébe értek, BESSZY nagyon izgatott lett. A kis DOKI apja hátán lovagolt, élvezettel nézte, figyelte, a számára csodálatos, új világot. SÁBA BUCI, egyetlen mozdulattal hátrafordult és foga közé fogva, a földre tette őt. BESSZY, egyre türelmetlenebb lett. Otthagyva SÁBÁT és kis DOKIT, azonnal átlépett a ház falán. Bement az előszobán át, kis gázdája szobájába. Lélegzet visszafojtva állt az ajtóban, mert meglátta, hogy az íróasztalánál,- háttal az ajtónak, - ült és olvasott. BESSZY már majdnem rosszul lett az izgalomtól. Nem lehet igaz, hogy itt van, itt állhat mellette,hogy láthatja őt újra!- fékezte gondolatainak robbanását.
Ebben a pillanatban, a nyitott előszoba ajtón keresztül, SÁBA és a kis DOKI lépett a helyiségbe. A kis kölyök, apja mögött szedte aprócska lábait. SÁBA megállt, DOKI mit sem törődve vele, lépegetett tovább, apja hasa alatt . Ekkor BESSZY kis gazdája ,hirtelen felállt a székről és hirtelen megfordult. Meglepődve meredt a kis kutyakölyökre. SÁBA ekkor, hirtelen a szemébe nézett és érezhetővé tette őt, BESSZYJE számára.
A kis DOKI, megijedt az ember láttán és amilyen gyorsan csak tehette,a bejárati ajtó felé rohant és kiszaladt elé. Ott talált egy kis faládát és azonnal mögé kuporodott. Még a lélegzetét is visszafolytotta, mozdulni sem mert. A gazdi kirohant utána, de a kis kölyöknek hűlt helyét találta. Szíve összeszorult és emlékei élesen tolultak agyába.
BESSZYT látta maga előtt újra, könnyes szemmel ,szobája felé indult. Leült a székre és gondolataival játszadozva, ölébe képzelte imádott kutyáját. BESSZY azonnal oda rohant és fejét drága gazdija térdére tette. Nem akarta hinni, hogy újra érezheti ezt az érzést, remegett minden porcikája. Tolta magát , furakodott közelebb, hogy minél többet, vihessen magával ebből a csodálatos érzésből.
Gazdája könnyes szemét becsukva,- emlékeiben ringatózva,- mosolygós arccal, érezni akarta újra imádott BESSZYJÉT. Kezét felemelte és mintha valóban érezte volna őt,kezével simogatni kezdte . Olyan hiteles volt számára az érzés, hogy nem akarta kinyitni szemét.
- Nagyon szerettelek drága kicsi kutyám, soha nem felejtelek és mindig szeretni foglak! - hallotta saját hangját vissza, s ez kizökkentette édes emlékéből.
-Én is, én is szerettelek,és szeretlek örökké! - mondta BESSZY,de a gazdi az ő szavát nem hallotta. -Bár tudhatnád, érezhetnéd,hogy itt vagyok veled, s azzal megölelte, megnyalintotta gazdája arcát, és pár másodpercig még egyszer , utoljára érezhette őt.
SÁBA összeszorult torokkal figyelte kedvese fájó búcsúzását , megfordult és fia keresésére indult. folyt köv.

Utolsó 10 hozzászólás

Írta RENÁTA gazdi (SAPHIRA), 2009. November 30. 11:41:19 #208045

Ez a viszont látás és búcsúzkodás is ugyan olyan megható mint a többi barátnál!Az emberi fantázia határtalan és a mi kis íróhölgyünk hihetetlen finomsággal,odaadással,izgalmas kalandokkal gazdagítja meg szürke napjainkat!

Brávó!!!

Írta zsazs gazdi (Pintyő), 2009. November 29. 13:04:02 #206774

Minden köszönet Sába Bucinak a történetért és Jenynek a gyönyörű képekért!
Puszika Nektek!

Írta kesmoni gazdi (Pogi), 2009. November 28. 11:29:18 #205260

Úgye Besszy milyen jó dolog mégegyszer anyához odabújni!!!!! Én is Sábának köszönhetem, hogy átéltem ezt az érzést!!!!

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. November 26. 08:25:27 #202424

Ahogy végigolvastam a blogokat, megértettem én is, hogy Dokinak nem itt volt a helye. Nem akartam elévágni a történetnek, dehogy...
A végkifejlet csodálatos, szívből örülök neki , mert azt jelenti, hogy Doki kutyus valóban Hozzátok került és nagyon szép kutyaélete lesz mellettettek.

Írta erdősiregina gazdi (Besszy), 2009. November 25. 18:41:33 #202078

Jajj sziwem elsírtam magam..

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2009. November 25. 17:59:35 #201965

Ha a Besszy gazdija megtalálja a kis Dokit a folytatásban, az csak akkor lenne jó folytatás, ha tényleg van már másik kiskutyája. Erről mi, a barátai nem tudunk. Ne fájdítsuk a kisgazdi szívét ilyen folytatással. DE, ha mégis van új kiskutyus, akkor jó folytatás lenne......Ne sírassatok már megint meg! Olyan megható a történet.....Nem tudom a folytatást, ezt majd Sába Buci eldönti, hogy mi lesz a végkifejlet....Nagyon várom!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. November 25. 08:46:37 #201318

Lassan írok,nem azért mert nem tudok!allig látok a könnyektől!

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2009. November 24. 20:38:24 #201006

Ez a rész is csodálatos, mint az összes többi. Könnyeket csal az ember szemébe Végre Besszy hazaért, és egyetértek Fidóval, remélem megtalálja Besszy gazdija a kiskutyust, és ott marad velük. Igy mind a két kiskölyöknek szerető gazdija lesz

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. November 24. 19:46:38 #200953

Besszy gazdija biztos megtalálja az elbújt kicsi kutyát, én legalábbis ezért szorítok . És a kiskutya megtanulja, milyen nagyon jó egy igaz embert szeretni.

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2009. November 24. 18:09:11 #200801

Besszykém! Végre hazaértél, te drága, édes Barátom. A gazdidnak üzenem, ne sírjon! Legyen büszke Rád, Rátok. Nemsokára igérem, képben örökítem meg ezt a történetet is. Rajta leszek, Nagyon szeretlek benneteket! Bocsi, elszorult a torkom, valami fojtogatót érzek, most inkább elmegyek majd jelentkezem...........


összes hozzászólás (12)