‹‹‹ vissza SÁBA BUCI adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. November 25. 14:46:23 #3472

ÉG és FÖLD KÖZÖTT Testőr kalandj.35.rész



Hogy került ide?- kérdezte a GAZDI és remegő lábakkal a kis DOKI felé indult. A GAZDA sem értette a látottakat, a kis kölyök kutya jelenlétét. SÁBA összeszorult szívvel és torokkal állt mellettük, figyelt minden rezzenést.
- Ő az enyém az én kis fiam és BESSZYÉ, - mondta hangosan ,mintha azt remélte volna hogy drága gazdái megértik szavát. Szorosan a GAZDI lába mellett, ő is követte lépteit. Meglepődve látta, hogy a kis kölyök nem szalad, nem fut el a felé közeledő ember elől. A gazdi lehajolt és felé nyújtotta kezét. A kis vakarcs kinyújtotta nyakát és megszagolta az elé tartott kezet. Megnyugodott, érezte rajta apja szagát, illatát, ezért nem húzta el testét. SÁBA feszülten figyelte az eseményeket. A GAZDI fölemelte, és magához ölelte a kis csöppséget. Szeméből ömlöttek könnyei.
-Ez nem lehet igaz, ezt el sem hiszem, ez a kis kutya, teljesen olyan mint a mi SÁBA BUCINK volt,mintha őt látnám viszont.
A GAZDA is közelebb lépett és -csöndesen, elfúló hangon mondta- igen valóban olyan, olyan kis
SÁBA,- BUCI ,- BUBO-DOKI ,- ahogyan mindig becéztük őt.
-Hidd el ez nem lehet véletlen szorította magához zokogva a kicsiny kutyát, ezt ő hozta nekem, nekünk adta, hogy ne legyünk egyedül és el tudjuk engedni őt!
- Gondolod? - kérdezte a gazda?
- Nem gondolom, TUDOM, ÉRZEM!
SÁBA, boldogságában odabujt mindkét gadijához és hálásan súgta nekik, mintha hallották volna szavait:-

igen Nektek hoztuk a Földre, ő benne élő szív dobog! Élnie kell, s ahol gyönyörű élete lehet, csak Ti lehettek, azt kapja majd amit én kaptam Tőletek .
Ti nem tudtok nem szeretni , s ő a fiam, ebből a szeretetből neki is részesülnie kell !

A két gazdi egymásra nézett- magukhoz szorítva a kicsiny jövevényt- egyszerre kérdezték: -mi legyen a neve?: - SÁBA BUCI nem lehet többé, ő csak egy volt és lesz amíg mi élünk, de lehet, DOKI , azzal egy kicsit továbbra is vele élünk.

SÁBA és BESSZY egymás könnyeit nyaldosva néztek vissza a börzsöny lankáira, s kerültek egyre távolabb a csodálatos földi világ emlékétől . Fájó szívvel, de mégis békében megnyugodva, a gazdik csodálatos emlékével és forró ölelésével tértek vissza a SZIVÁRVÁNY BIRODALOMBA . VÉGE.

Utolsó 10 hozzászólás

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2011. September 17. 14:45:20 #1093079


Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. February 05. 16:54:37 #826038

Nahát.....milyen szép történet!!!!!!!!!

Írta erdősiregina gazdi (Besszy), 2009. December 03. 16:35:32 #212097

Drága Sábim behoztam a lemaradásomat ésolvasgattam nagyon szép történet!!!szeretlek

Írta almaski gazdi (viking), 2009. December 02. 17:09:17 #211040

Gratulálok! Nagyon tehetséges vagy.A történet is csodás.

Írta RENÁTA gazdi (SAPHIRA), 2009. November 30. 12:15:28 #208090

Minden jó,ha vége jó!
Boldogság mindenkinek jár,és hogy Sába Buci is átélhette a végső búcsút és nyugodt szívvel térhetett vissza a SzivárványBirodalomba,mindennél többet számít!Míg a Családban volt szívét lelkét odaadta imádott gazdijának és még mindig velük van hiszen a kis Dokiban dobog tovább a szíve és kicsiny fiának sem remélhetett volna szebb és jobb helyet és gazdikat mint a sajátjánál!

Millió köszönet csodálatos Sába Buci gazdijának ezért a szívhez szóló mesés történetért,hogy megismerhettük Sába Buci önzetlen baráti szeretét és Jenynek a precíz és hihetetlen fantáziával összeállított képeiért!

Írta zsazs gazdi (Pintyő), 2009. November 29. 13:22:53 #206816

Biztos vagyok benne, hogy Dokinak is nagyon szép élete lesz...
Sába pedig megnyugodhat, mindenkinek örömet szerzett...
Vártuk a történetet, együtt izgultuk végig kalandjaikat és együtt sírtunk...
Sajnálom, hogy a végéhez értünk!
Köszönet Sába bucinak az olvasás és Jenynek a vizuális megörökítés élményéért!
Puszika Nektek és Mindenkinek.

Írta kesmoni gazdi (Pogi), 2009. November 28. 11:41:16 #205270

Köszönöm! Köszönöm! Nem tudok most mit írni sírok és nevetek egyszerre!!!

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2009. November 28. 06:48:32 #204798

Köszönöm Nektek ezeket a gyönyörű történeteket!!Nagyon szépen írsz és sajnálom, hogy vége, kérlek írj még majd. Hatalmas tehetség van Benned!!!Köszönöm!!!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. November 26. 12:33:53 #202695

Zokogok!Nem találok szavakat!Köszönjük neked ezt a csodálatos felejthetetlen történetet!Ne haragudjatok,tényleg nem találok szavakat!!

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2009. November 25. 18:27:21 #202032

Igen, igen Lucky! Most már teljesen vége! Már itt van velem Sába Buci és Besszy. Megérkeztek a Szivárvány-birodalomba. Ők most nagyon boldogok, és tudják, hogy Ők már soha, de soha nem találkozhatnak a szeretett gazdival, de azzal is tisztában vannak, hogy jobb döntést nem hozhattak volna a kis Doki és Bubó új otthonának kiválasztásában. Tisztában vannak azzal, hogy jobb helyre, jobb gazdihoz nem kerülhettek volna! Tisztában vannak azzal, hogy mindkét gazdi most boldog, mert új élet kezdődik életükben. S Besszy gazdija is boldog, mert az Ő egyetlenegy, édes kiskutyájaotthon volt újraVele, ha nem is érezhette, de hitte, hogy ott van.
Átéltük, átsírtuk, néhol megmosolyogtuksokan a történetet.
Köszönjük Neked Sába Buci!

összes hozzászólás (13)