‹‹‹ vissza Vanda adatlapjához

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2019. November 08. 13:18:16 #25594

Vandus ma elment örökre :(

Drága Barátaim!

Vanduska ma örökre elment és elhagyta a földi világot. Fájdalmunk leírhatatlan Borzalmas fájdalmat érez az egész család, hiánya pótolhatatlan. Nyugodj békében drága kicsi kutyánk Emléked örökké él a szívünkben!

kommentek száma:8tovább

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2018. February 28. 14:53:31 #25342

Lézeres műtét!

Kedves Barátaim!

Megtörtént a műtét. Elküldték szövettanra. Reméljük nem lesz baj! A lábamon szétnyílt a seb, azt is összekapcsolták. A lábamból, amit kivágtak annak a szövettana jó lett szerencsére. Amit kiműtöttek a nyelvem alól, annak jövő héten lesz kész a szövettana.
Most lábadozom. Tegnap déltől egSzerészen estig aludtam. Anyáék legnagyobb örömére viszont a vacsorával nem volt gond. Olyat kell most ennem, ami nem sérti a sebet a számban vagyis puha ételt, ami könnyen lecsúszik.

Szeretettel ölelek mindenkit!
Vandus

kommentek száma:4tovább

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2018. February 26. 16:10:41 #25341

Vanduska védőöltözete

Kedves Barátaim!

Az úgy történt, hogy valami nőtt a lábamra. Anya elvitt orvoshoz. Leoperálták és összevarrták a sebet. Elküldték szövettanra, mert nem tudták, hogy mi az. Mivel lábai nem voltak, nem kullancs.

Anya úgy gondolta, hogy ha már úgyis alszom, akkor szedjék le a fogköveimet is. Akkor vette észre a doktor néni, hogy a nyelvem alatt is nőtt valamiféle vadhús, ami nyomja az egyik fogamat, ami tályogos lett. Hát el kell távolítani. Kedden megyünk orvoshoz műtétre. Lézerrel fogják eltávolítani.
Mivel a varratszedés 10 nap múlva lesz, ezért anya varrt nekem bodyból ruhát azért, hogy ne kelljen a fejvédőt a fejemre tenni. Ezt egyik kutya sem kedveli.
Pár napig nem is volt probléma. Majd ügyesen hozzáfértem a sebhez és a varratszedés egy részét meg is oldottam.
Ekkor anya lent a gatyát körbetekerte szigetelő szalaggal. Most már bombabiztos. Legalábbis a kis naivak azt hiszik!
Na ennyi erről, most megyek aludni, mert nehéz napom lesz holnap

kommentek száma:2tovább

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2014. February 14. 12:49:22 #23879

endoszkópos vizsgálat

Kedves Barátaim!

20-án endoszkópos vizsgálatra visznek anyáék. El fognak altatni és megnézik, hogy nincs-e valami baj odabent, mert külsőleg semmi okom nincs rá, hogy rágjam a hátsóm. Nem vagyok férges, a bűzmirigyem is rendben van, rendszeresen jártunk a doktor nénihez.
Remélem, hogy kiderül, hogy mi a probléma?
Anya nagyon izgul értem, mert az altatás az én koromban eléggé rizikós. De úgy gondoljuk, hogy minden rendben lesz és megoldódik ez a gond!

Gondoljatok rám!
Vandus

kommentek száma:10tovább

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2012. November 22. 09:16:01 #21936

Itt vagyunk újra!

Kedves Barátaim!
Azért hoztam létre ezt a blogot, mert nagyon sokan írtak, hogy mi történt velünk és hová lettünk?! Úgy gondoltuk, hogy így egyszerűbb lesz.

Anya letörölt a Blökiről minket az olyan sötét, irigy és primitív emberek miatt, akik a szemébe kedvesek voltak, de a háta mögött privát üzeneteket írnak arról, hogy nem érdemelte meg kis falkánk tagja, Zsolti a béka az első helyet a videóversenyen...
A videóverseny videói megoszthatóak bármelyik portállal (facebook stb.), akkor miért is volt bunda???

Az illetők biztosan magukra ismernek! Sajnálom érte őket, hogy ilyen emberek! De nem tehetnek róla, mert buták és primitívek. Ha pedig szándékosan csinálták, akkor az még nagyobb véteknek számít a szememben!

Visszajöttünk, mert vannak aranyos és kedves emberek, akik miatt érdemes itt lenni. Ők hiányoztak nekünk, ezért itt vagyunk!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Vandus, Micike és Zsolti a béka

kommentek száma:7tovább