‹‹‹ vissza Vanda adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2012. November 22. 09:16:01 #21936

Itt vagyunk újra!

Kedves Barátaim!
Azért hoztam létre ezt a blogot, mert nagyon sokan írtak, hogy mi történt velünk és hová lettünk?! Úgy gondoltuk, hogy így egyszerűbb lesz.

Anya letörölt a Blökiről minket az olyan sötét, irigy és primitív emberek miatt, akik a szemébe kedvesek voltak, de a háta mögött privát üzeneteket írnak arról, hogy nem érdemelte meg kis falkánk tagja, Zsolti a béka az első helyet a videóversenyen...
A videóverseny videói megoszthatóak bármelyik portállal (facebook stb.), akkor miért is volt bunda???

Az illetők biztosan magukra ismernek! Sajnálom érte őket, hogy ilyen emberek! De nem tehetnek róla, mert buták és primitívek. Ha pedig szándékosan csinálták, akkor az még nagyobb véteknek számít a szememben!

Visszajöttünk, mert vannak aranyos és kedves emberek, akik miatt érdemes itt lenni. Ők hiányoztak nekünk, ezért itt vagyunk!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Vandus, Micike és Zsolti a béka

Hozzászólások száma: 6

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2012. December 02. 17:36:27 #1340697

Drága Emike!
Köszönöm a barátságod! Amikor ide először beléptünk, akkor azt hittük, hogy csupa olyan gazdi van fent, aki szereti a kutyusát és olyan barátokat keres, akivel meg tudja osztani az esetleges gondjait és tapasztalatait, hogy segítse vele a másik gazdit.

Úgy gondoltuk, hogy azért van fent, hogy megmutassa, hogy milyen csodálatos és tündéri lényekkel osztja meg otthonát. Ezek a kis lények nem várnak mást az embertől, csak azt, hogy szeressük őket.

Némelyik gazdival kapcsolatban sajnos tévedtünk és be kellett látni, hogy ez nagyon nem így van.
Annyi becsület sincs bennük, hogy annak írja meg a véleményét, akinek szánja a bántó, rosszindulatú szavait. Ha valaki buta és azért okoz fájdalmat a másiknak, az még talán bocsánatot is nyerhet, de a szándékos rosszindulat az nem!

Mi nem bántottunk soha senkit és nincs is szándékunkban ezután sem!

Nagyon fájt a dolog, de már túl vagyunk rajta és nem ér annyit az egész, hogy bánkódjunk miatta!
Sok emailt kaptunk azoktól, akik szeretnek minket és ezért visszajöttünk Hozzátok!

Boldogok vagyunk, hogy vannak még jó barátok, akik nem mennek "vérre" azért, hogy nyerjenek egy versenyen. Mert ez csak egy játék nem más, tétje sincs, ezért nem is értem még most sem a dolgot! De már nem is érdekel!
Szeretettel ölelünk Titeket!
Vandus, Micike és Zsolti a béka és a gazdijuk

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. December 02. 14:58:08 #1340602

Szia Vanda.
Tavaly december elején mi is kiléptünk a blökiről, aztán úgy gondoltuk az idén márciusban, hogy visszajövünk azokhoz a barátainkhoz akik szeretnek minket, és nem foglakozunk azokkal akik örökösen azt keresik melyik barátba kössenek bele.
Minket is bántottak azóta is mióta visszajöttünk a videóversenyen és csúnya sértő levelet kaptam persze üzenetbe, de most már nem érdekel akár mi a véleményük nem foglalkozok velük én úgy tekintem őket mintha itt sem lennének ezen az oldalon. Nem veszek róluk tudomást mert őnző, irigy gazdikra nem vagyunk mamival kíváncsiak. Tudod mindig voltak és lesznek is olyanok akik mindenben találnak kifogást csak az ő feltett fótójuk vagy videójuk a témába illő . Ezekkel nem kell foglakozni.Kilépni meg főleg nem mert ezzel nekik csak örömöt szerzünk és azt pedig nem kell megadni nekik.
Vigyázzatok magatokra.
Szeretettel ölel puszil benneteket Emike és mamija.

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2012. November 23. 20:16:43 #1338532

Kedves Berni!

Köszönöm szépen kis falkánk nevében is!

Írta Kicsizsu gazdi (Vanda), 2012. November 22. 17:09:55 #1338306

Kedves Manci és Cirmi és kedves Lulu!
Köszönjük a bíztatóbaráti szavakat, nagyon jól esik! Sokan megkerestek minket és leírták, hogy mennyire örülnek, hogy visszajöttünk. Azt hittem, ha elmegyünk innen, akkor a "kutya" se fogja észrevenni, hogy nem vagyunk itt, de nem így van szerencsére és ennek nagyon örülünk!

Igazatok van, nem kell törődni ezekkel az emberekkel.

Köszöni nektek:
Vandus, Micike és Zsolti a béka (gazdijuk Ági)

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. November 22. 16:48:14 #1338302

Örülünk hogy itt vagytok és nem kell foglalkozni a rosszindulatú megjegyzésekkel

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2012. November 22. 08:49:34 #1338245

Butuskák vagytok,az ilyenekkel nem is szabad foglalkozni,mert IRIGYEK!Mi továbbra is várjuk a videókat és fotókat!
Pusszantás:Mancika