‹‹‹ vissza Kira adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kira2013 gazdi (Kira), 2014. February 05. 13:53:46 #23850

2013.november 25. Értem jött a gazdim

Hétfői nap volt.Az előző gazdim elment délután otthonról és egy lánnyal tért vissza aki hozott magával valamilyen fura műanyag dobozt.Szép volt a színe is.Aztán letette a gazdi házának a ajtajában.Odajöttek és valami olyat beszéltek, hogy ő kiskutyáért jött és választ most közülünk.Csak is kislányt szeretett volna (már csak lányok maradtunk, 1 fiú tesóm van csak).
Engem vett ki elsőre a gazdim és egyből oda rohantam hozzá.A lány olyan aranyos volt, éreztem már várt rám.Oda mentem hozzá és ő elsőre érezte én vagyok az IGAZI!

Szaladgáltam az udvaron egy utolsót a tesókkal és az anyukámmal.Megszimatoltuk anyukámmal azt a dobozt.Jó szagúnak tűnt, de éreztem rajta cica szagot is.Anyukám mondta, hogy jó legyek és szeressem nagyon az új gazdit, mert szerinte kedves.
Egy utolsó kis játék és már 5 kg fölött voltam 8 hetesen kicsit végül bele passzíroztak abba a dobozba.Kocsival kivitt minket a vasútállomásra régi gazdi.(A lány vonattal jött egész Kaposvárról , csak hogy elvigyen).
Elköszöntünk régi gazdimtól és felszálltunk a vonatra.Mennyi ember volt ott, de jó meleg volt.Elkezdett esni a hó aznap.Már sötétbe értünk be a városba és cipelt haza anya.Ő lett az új anyucim.Haza érve találkoztam a ciculival.Sose láttam még cicát.2 nap alatt barátjának fogadt.Azt mondta az előző kutyussal együtt nőttek fel és olyan mintha ő tért volna vissza.
A konvektor elé terítette le anya a plédemet amit csak is NEKEM vett!!!Elaludtam.
Haza jött valaki még ő az apucim.Ő is gazdi.
Így érkeztem az én anyucimhoz, aki nagyon szeret és nevelget.

Hozzászólások száma: 0