‹‹‹ vissza Kira adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kira2013 gazdi (Kira), 2014. February 19. 16:40:36 #23901

Kira első pancsolása

Ma elmentünk Toponár felé, ott van kiépített aszfaltos út.Itt szoktak futni, biciklizni, motorral közlekedni az emberek Kaposvár és Toponár között.Ez a táv nem tudom már hány km, de nem nagy táv.Gyalog már sztem nem az.

Elindultunk ezen az úton (máskor is elmegyünk erre sétálni, de nem sűrűn) és elmentünk egy patakocskához.
Anya feltette rám a pórázt ha ellepne a víz kitudjon húzni (Ő nem tud úszni). Mindig félt engem ilyenkor.Aztán bele- bele mertem menni a vízbe.Aztán bele ugráltam és láttam vadkacsákat.
Vissza felé mikor haza mentünk láttam közelről egy fekete lovat.Ilyen közelről még nem láttam lovat.Nagyon izgalmas volt.A bicikli út mellett ugyanis lovarda van.

Előtte mikor elindultunk találkoztunk egy fekete labi lánnyal, Lénával.Anya úgy örült neki mint nekem szokott és kicsit megsértődtem

Kiderült lassan 1 éve, hogy apuci talált az utcán Lénára egy vasárnapi reggelen és haza hozta.Ott bolyongott a lakótömbünk körül.Aztán anyának felszólt apa, hogy hozzon le egy pórázt meg jöjjön le.Anya úgy megörült Lénának akkor.Felvitték és adtak neki enni, inni.Aztán 10:00-től rendel az állatorvos tőlünk nem messze oda elvitték.Abban reménykedtek van benne chip és volt és meg is lett a gazdija.
Tehát ma velük találkoztunk.Anya mondta milyen vékony lett, mert szerinte hasas volt mikor ők találták.

u.i.: Anya szeretné ha egyszer nekem is lenne majd kiskutyám.Én nem tudom az milyen, de majd kiderül jó pár évvel később.

Hozzászólások száma: 0