‹‹‹ vissza ZSÖMI fiú adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kuci gazdi (ZSÖMI fiú), 2021. April 14. 18:08:49 #25750

Regisztráció szabályai.

Kedves régebbi és új tagok,gondolom mindenki elolvassa a szabályzatot mielőtt egy oldalra regisztrál... Nagyon örülnénk, ha betartanák a szabályokat!
Mindenki látja, érthetőbb a barátkozás is ...
Nem kell regisztrálni azoknak akik nem ebbe a közösségbe való módon akarnak viselkedni.

Felhasználói magatartás

Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedik. A bloki.hu szolgáltatásait rendeltetésszerűen használja, elsősorban kedvenceinek online megjelentetésére, állatbarátok közti ismeretségek bővítésére. Egy e-mail cím csak egy felhasználóhoz tartozhat és felhasználónként maximum 5 állat hozható létre. Személyenként csak 1 felhasználó hozható létre!
Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. A bloki.hu fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak akár üzenettáblákon, magánüzenetek formájában, listák útján vagy bármely más módon. Az oldalon a reklámok elhelyezése előzetes engedély nélkül tilos.

Hozzászólások száma: 1

Írta kuci gazdi (ZSÖMI fiú), 2021. April 14. 18:20:38 #2142971

Ami nem fért a blogomba:
Hogyan is ismerkedjünk, barátkozzunk azzal a személlyel, aki nem vállalja a saját nevét ?
személyes adatok?
állatok adatai ?
feltöltött képek, videók, hozzászólások és egyéb bejegyzések ?
Akkor miért is látogatja ezt a kis közösséget?