‹‹‹ vissza Bonifác adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta lenhardt gazdi (Bonifác), 2020. April 24. 18:26:07 #25651

Együtt a család...

Tegnapelőtt hazajött Anya, így már mindhárman itthon vagyunk. Nagyon örülök, mert mindketten engem kényeztetnek. Sajnos a kutyakozmetikus is dolgozik időnként, de csak május 7-re kaptunk időpontot, így a bundácskám még maradhat egy ideig.

Hátrány, hogy Anya naponta fésülgeti, hiába morgok rá... (Apával nem volt ilyen gond, ő egy hét alatt kb. egyszer vette elő a kutyakefét...)

Hozzászólások száma: 4

Írta RÓZSAMAMI71 gazdi (SOMA ÚRFI), 2020. May 07. 10:52:35 #2122689

Kedves Bonifác ,most értem hozzád ,hogy meg nézzem a fotóidat . Örülök,hogy otthon van mindenki . Hamarosan szép leszel és az új fotódat is megnézem. Minden jót kívánok addig is nektek . Soma úrfi.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2020. April 28. 18:33:24 #2121416

Drága szerelmem Bonifácom
Merényletet követtek el mamimék ellenem
Én örültem, hogy olyan sok idő után újra megyünk valahova !
Átvágtak Zsuzsikához, a kozmetikusunkhoz mentünk !
De nem is ez a baj, hanem mamim átadott a Zsuzsika kezébe, a kapuban
Olyan furcsák voltak mindegyiken álarc volt
Én nagyon szeretem Zsuzsikát, de miért nem a mamim vitt be az üzletbe ?
Megijedtem, azt hittem eladott a mamim
De aztán mire Zsuzsika kikozmetikázott, megjelentek mamiék
De a Zsuzsika hozott ki a kozmiból, és ő tett be az autóba
Nagyon furán néztek ki mert most is rajtuk volt az álarc
De én úgy megharagudtam mamimra, hogy hazafele rá sem akartam nézni
Most már megbocsájtottam neki, de nagyon elfáradtam és egész délután aludtam
Millió puszit küldök Nektek szeretettel a Te szerelmed : LuluÍrta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2020. April 27. 09:36:37 #2120981

Bonifác!

Ne is mondd! Kutyakozmetika! Húsvétra szeretett volna gazdi megszépíteni bennünket kozmetikusnál. Mi negyedévente járunk. Húsvét révén már másfél hónappal előbb bejelentkeztünk. Aztán jött a koronavírus. Mamimnak rossz érzése volt, hallotta itt-ott, hogy a kutyakozmetikák is bezárnak. Előtte való nap felhívta Andreát, aki közölte, hogy zárva van. Tudod Bonifác! Törzsvendégek vagyunk! Elvártuk volna, hogy felhívjon telefonon. Anya-apa nagyon mérges volt. Lehet, hogy ezentúl más kozmetikushoz fogunk járni. Közelebbi kozmetikushoz. Mondjuk itt Gyálon.
Egyébként mis sem szeretjük, tudunk szépen berezelni. Megérezzük, hogy mikor visznek oda. S akkor bújás mindenfelé. alig tudnak összeszedni, kocsiba tenni.
De utána valljuk csak be, jó érzés a tiszta bunda, a kikefélt szőr, a rövidre vágott illatos külső!

Gondolni fogok Rád aznap! Tegyél fel képet kozmi után! Várom!

Ölel kisbarátnőd: Csibike


Írta Katimami gazdi (Emike), 2020. April 26. 17:55:05 #2120882

De jó boldogság a mami hazament Már megint az a fránya kutya kozmetikus amit se te se én nem szeretek Látom téged sem hagynak békén fésülnek ha kéred ha nem akkor is Engem a mami lánya visz kozmetikushoz majd május négyre van időpontunk amit mindig azon a napon mikor visznek akkor kérik az új időpontot előre a kozmetikusunktól Hát mit mondjak erre tudják a mamiék mennyire utálom minden egyes szépítkezéssel járó beavatkozást és mindig és ennek ellenére kéthavonta visznek a Nellikéhez Micsoda erőszak ugye egyetértesz velem
Vigyázz magadra és gazdikáidra Repül feléd az én szeretetpuszim de küldöm a mamidnak az én és mamikám szeretet pusziját is