‹‹‹ vissza Bonifác adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta lenhardt gazdi (Bonifác), 2021. September 20. 08:26:12 #25774

Ez már az ősz...

Tudom Pajtikák, hogy ti is érzitek, de mégis megosztom veletek mai tapasztalataimat.

A reggeli sétához először is Anyát kell üzemi állapotba hoznom, ezért aztán mindent elkövettem, hogy fejezze be a lustálkodást. (pocakjára ugrottam, stb.)

Máskor pillanatok alatt felöltözik, de most csak egyre több ruhát cibált magára - a hidegre való tekintettel - én pedig lelkes ugatással biztattam. Mondanom sem kell, hogy kaptam egy kis szidást az ugatás miatt, mondván, hogy felverem a házat, ráadásul Papát, aki imád sokáig szunyálni.

Odakint tényleg hűvös volt, és egyre több a zörgős falevél, amelyeket én szívesen taposgatom, mert tetszik, ahogy recsegnak-ropognak.

Kutya-cimbikkel nem találkoztunk, de egy látásból ismerős hölgy elkapott némi dédelgetés céljából. Hagytam, hogy örüljön...

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2021. October 01. 18:53:12 #2145685

Szia Bonifác szerelmem

Már visszavonhatatlanul itt van az ősz . Szép ez a hónap, de bizony a mamim sincs oda A HIDEG IDŐÉRT . Én korán kelek és nem hagyom mamit sokáig pihenni Eddig nyitva voltak az ajtók, de mivel hideg van és fűteni kell, ezért csukva vannak az ajtók, amit én nem szeretek Millió puszit küldünk Neked és mamidéknak szeretettel : Lulu és a mamim