‹‹‹ vissza Tony adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lenkei gazdi (Tony), 2016. March 18. 23:13:27 #25008

első hét

Sziasztok! :D

Még nem teljes egy hete vagyok az új otthonomban de azt hiszem be loptam magam a gazdi szívébe.

Kezdjük ott, hogy mikor megérkeztem feltérképeztem a terepet, és kitaláltam. Egy kis kalandot kezdeményezek.

Szóval a második este mikor már biztos voltam a dolgomba meg tettem. Ki szöktem a ketrecből. Csak kíváncsi voltam mit szól hozzá. Hisz ha nem tetszik neki, idegenkedik vagy kiakad akkor nem ő a normális gazdi.

Szóval este meg szöktem. Olyan jól sikerült hogy nem hogy a gazdi de még én sem tudom hogy csináltam. Ez egy kész rejtély marad örökre.

Így aztán reggelig vártam hogy felébredjen végre.

Meg is történt fel ébredt, majd ahogy gondoltam amint felébredt be is kukkantott hozzám, szólított, majd megijedt. Szerintem teljesen nem értette hogy hogy történt.
Kicsit kiakadt ha jól láttam. De nem volt annyira gáz. Végül hallottam hogy azt is beszélték, hogy Hudini is lehetne a nevem, de a gazdi ragaszkodik a Tonyhoz.

Szóval egész este próbáltak elkapni. Párszor majdnem sikerült is de mindig meg lógtam.

Este nehezebb dolgom volt eddig paprikával és sajttal próbálkoztak, így este az alma az nagyon csábító volt. Végre valami más. Így már-már el csábultam majdnem de a végén mindig észbe kaptam és végül csak nem sikerült elkapni. Én nagyon élveztem a játékot, miközben a gazdim kicsit néha már elszomorodott, hogy mostantól így fogok élni.

Este sem sikerül elkapnijuk, így abban a tudatban kellett ágyba bújniuk hogy még mindig szabadon rohangálok, a gazdi ilyenkor már kicsit tényleg aggódott.

Végül este megesett a baj. Be csaptak és törbecsaltak. Csak sikerült el kapniuk.

Hát nem bántam. Jó móka volt.

Hozzászólások száma: 0