‹‹‹ vissza Szonja adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. January 04. 12:15:07 #13049

Német Juhászkutya fajtamentők legújabb akciója




Cleo egyetlen újévi kívánsága: egy csodálatos gazdi!


2010. szilveszterén ismét bebizonyosodott az, hogy rengeteg a felelőtlen állattartó. Számos szervezet munkálkodik azon, hogy felhívják az emberek figyelmét a petárdázás veszélyeire.
Több száz kutya barangol mostanában az utcán, akik a petárdázás elől menekültek el otthonról. A szerencsésebbjét állatbarátok összegyűjtötték, és bíznak abban, hogy valami úton-módon sikerül megtalálni az eredeti gazdit. Sajnos, az azonosítás chip, tetoválás, biléta nélkül nagyon nehéz, olykor soha nem találják meg az eredeti gazdát, pedig lehet, hogy könnyes szemmel keresgélik hosszú időkön át az elkóborolt állatot.

Cleonak hatalmas szerencséje volt. Csepelen talált rá egy állatbarát fiatal erre a kölyök német juhászkutya jellegű szukára. Cleo rendkívül barátságos,4-5 hónapos szobatiszta,szeleburdi kis szuka aki nagyon szeretne egy boldog családban felcseperedni, néhány papucsot megrágni, és élvezni a szeretetet, kényeztetést. Olyan családra vágyik, ahol odafigyelnek rá, hogy soha többé ne tűnhessen el, ahol foglalkoznak vele. Más kutyákkal, cicákkal lakik jelenleg együtt lakásban, így szeretnénk neki olyan helyet találni, ahol igazi családtagként közlekedhet ki-be a kert és a ház között.
http://kepfeltoltes.hu/110104/cleo1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jelenleg a Német Juhászkutya Fajtamentés kényeztetését élvezi, de ő csak egy a sok közül, akik vágyakoznak egy felelős gazda után.
http://kepfeltoltes.hu/110104/cleo2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha megtetszett Cleo, és úgy érzed, felelősségteljesen gondját tudnád viselni, szeretnéd őt örökbe fogadni, kérlek, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:
[email protected]
(0630) 3-416-716

Még több örökbefogadásra váró német juhászkutyát a szervezet honlapján találsz:
Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány
http://www.nemetjuhaszmentes.hu

Ha örökbefogadással nem, de adományokkal tudnád segíteni a munkánkat, bővebb információt kaphatsz a fenti honlapon, email címen, telefonszámon.



Hozzászólások száma: 2

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. January 05. 11:40:42 #792970

Én is nagyon remélem!

Írta sziszike1987 gazdi (Kira), 2011. January 05. 08:58:23 #792802

nagyon remélem,hogy gazdira talál ez a tündéri kutyus!!!
ebben igazad van,hogy nagyon sok a felelőtlen állatartó
Kira az utcán kóborolt csontsoványan mielőtt hozzánk került!!!
remélem ez a kutyus megleli a szerető családját!!!
szorítok neki!!!!