‹‹‹ vissza Lexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Liluci gazdi (Lexi), 2011. July 18. 14:35:25 #16754

Francia Utazás

Sziasztok!

Mivel nem szeretném leírni az egész utat, úgy döntöttem, leírom a legszebb pillanataimat fejezetekbe foglalva, és elmondom merre jártam.

1. Most itt hagytok?

Az első nap személyautóval mentünk fel BP-re. Az egész tele volt pakolva a tetőig. Kissé szűkösen ültem bent... Szerencsére a gazdiknak van egy rokonuk BP-n, oda mentünk. Kipakolták a cuccokat a kocsiból, vele együtt az én cuccomat is. Később elment, és nem láttam őket 6 órán át. ( a rokon elmondása szerint) Teljesen biztos voltam benne, hogy otthagytak. Bár nem éreztem magam rosszul, mert ehettem virslit, TV-zhettem is meg minden! Aztán amikor hallottam az utcába jönni egy autót, oda mentem az ajtóhoz. Ugattam, mert a ház előtt megállt. Csöngettek, akkor abba hagytam a vakogást. Amikor nyílott az ajtó, és megláttam a gazdiékat, annyira örültem, hogy az nem is igaz! Jó volt őket újra látni. De aztán még egy meglepi várt rám, ez már a következő fejezet!
(Mint kiderült vásárolni voltak el, meg átvenni a lakóautót)

2. Deja Vuu

Még egy meglepetés várt rám. Mivel megugattam őket, feltűnt, hogy az autó más. UGYAN AZ AZ AUTÓ, AMIBEN TAVALY 3 HETET TÖLTÖTTEM EL!
Kirohantam a kapun, és egyenesen be a lakóautóba gazdikám után. Fantasztikus volt, ahogy néztek engem, és látták, hogy örülök, dörgölőzök a padlóba és a párnámba, fenomenális volt. 2 óra sem telt bele, az összes cuccot bepakolták az autóba. Elköszöntünk és már úton is voltunk. Gazdikám apjának volt egy kis dolga Komárom előtt egyhoteltulajdonosnál. Megkérdeztük, hogy alhatunk-e a hotel parkolóba a lakóautóba. Természetesen igent mondott, és még innivalót is akart hozatni nekünk! Még nekem is! Tök jó volt, de az ne fogadtuk el... Az első éjszakát egy hotel parkolójában töltöttük.

3. Vajon oda érünk?

A következő célunk Inshbruck volt. Az Ausztriában van. Egész nap mentünk, és sokat fényképeztek a gazdik. Csodás helyeken jártunk ott is, például átmentünk az Albert Hágón is.Gyönyörű volt, de nem olyan szép hágó, mint amiket az után láttunk, bár, az már nem Ausztria volt... és nem is ez a fejezet! Szóval:Inshbruck, végül elértük. Ha most azon tanakodnátok, miért olyan ismerős azInshbrucknév... elmondom, mert már volt, és 2012-ben is ott lesz a Téli olimpia. Ott mi láttuk a hatalmassíugrósáncot is! Jó nagy volt, ez én mondom!

Majd még írok!

Hozzászólások száma: 0