‹‹‹ vissza Boris adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lizimizi gazdi (Boris), 2016. June 28. 11:02:54 #25058

Pórázon voltam a mai nap

Sziasztok! Nemrég meséltem, hogy milyen szörnyű ez a póráznak nevezett bigyó.Kezdem megszokni avval a nyörvvel együtt.Tudjátok miért szerettem meg jobban ezeket az izéket? Elmesélem.
A mai nap folyamán a gazdi finomsággal állt elő.Letett a betonra jutalomfalatokat, és rám tette a pórázt, a nyakörvet.Elindított - de persze én nem akartam elindulni -, és mert nem mentem utána rántott egyet a pórázon.Felkeltem, és követtem az utasítást, mert iszonyatosan fájt az, ahogy megrántotta a kigyószerű izét, a... a... pórázt!
Amit csinált nem volt hiába való: a jutifalat ott hevert a földön! Odavezetett a gazdi, és befaltam.A többihez is odasétáltatott, majd a végén kaptam egy plusz finomságot! Visszavezetett a kiinduló pontra, némi "pihenőkkel".
Már nem néztem úgy a pórázra, mint valami fájdalmas élményre.A gazdi nagyon büszke volt rám, és ilyenkor én is az vagyok magamra.

A gazdi üzenete: "Megfelelő kitartással mindenki elérheti a célját.Leendő, esetleg kezdő kutyanevelők, ha még egyszer sem volt alkamatok egy eb gondozására, ajánlom figyelmetekbe a bejegyzéseinket, talán ti is tanulhattok valamit majd belőle.Egy kutya hűséges, ha te ezt viszonzod, a legjobb barátot kapod az életben!"


2016.06.28., kedd

Hozzászólások száma: 2

Írta Lizimizi gazdi (Boris), 2016. June 28. 13:44:17 #1799902

Nagyon köszönöm, és a gazdi is a biztatás

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2016. June 28. 12:35:27 #1799853

Boris!

Örülök, hogy pár nap múlva már így fogod fel a pórázt. Persze későbbiekben már nem lesz jutalomfalat, de az nem is kell. Lényeg, hogy kétlábúka kezében lássad a pórázt. Akkor már tudni fogod, hogy sétálni mentek. Csak ketten! Ti ketten! S az mindennél többet ér, még a jutifalatnál is!

Mi hárman vagyunk! Nekünk is van pórázunk, de nem nyakörvvel, hanem hámmal.
Sokkal kényelmesebb.

Tanuljál sokat Boris! Későbbiekben hasznát veszed.

Ölel kisbarátnőd: Csibike