‹‹‹ vissza Manci és a Többiek adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2011. September 20. 10:36:29 #17931

Macinál

Képzeljétek,19-én reggel Mamiék betettek az autóba és nagyon sokáig csak utaztunk.Azt hittem,sosem szálunk már ki.Aztán újból fű lett a tappancsaim alatt,elvégeztem kis dolgomat és alig álltam neki szimatolni,rám került a kosár. És észrevettem egy nagy kutyát,aki csak közeledett felém és már ott is volt! Majdnem összeért az orrunk és hogy lássa,kivel van dolga,jól rámorogtam.De nem hagyta magát,visszamorgott.Nem baj,gondoltam,úgyis én vagyok az erősebb,amúgy is Mamim ott állt mögöttem,majd megvéd! Mint kiderült,Macival találkoztam és nem is volt véletlen a találkozásunk,mert az a nap arra volt szánva,a mi ismerkedésünkre.Készültek képek is és egy videó,amikor akkorát ugattam,hogy mindenki megijedt! Mikor Mamiék ebédeltek,én akkor már annyira fáradt voltam,hogy aludtam.Aztán visszamentünk Macihoz.Nem enyhültem ám meg!Pedig nagyon szeretett volna barátkozni,de én nem.Elmentünk sétálni,Maci nélkül most és lekerült rólam a kosár. Macigazdinak megengedtem,hogy fogja a pórázom és emelgessen egy kicsit.A kétlábúakra nem voltam mérges,nem is morrantottam egyet sem.Egy "kicsit" eláztunk sétából visszafelé,pedig még fel is vettek,úgy futottak velem,mert az én rövid kis lábaim nem bírták már az a "sebességet".
Azért jól éreztem ám magam,csak megmutattam,hogy ki is a rangidős! A cicákat sem bántottam,pedig volt belőlük 4!!!!!! is!Kíváncsiak voltak is rám,biztos nem láttak még ilyen szép és dundi kiskutyát,mint én.
Mamiék és én is köszönöm a szép napot és a vendéglátást,szép nap volt!
Hazafelé bementünk a Fressnapfba,ahol még a póráz is lekerült rólam és csak mentem,mint a világtalan,nagyon fáradt voltam.Az eladólány megkínált egy jutifalattal,de még az sem kellett akkor.Kaptam malacorrot ,konzerveket és egy plüsskacsát.Az autóban meg sem moccantam,csak feküdtem Mami ölében,szorosan hozzábújva.De később kivégeztem ám az egyik orrot!
Hát így telt el a napom!

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. September 20. 18:33:22 #1095858

Mancikám

Örülök, hogy jól sikerült a látogatás. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és az idő is szép volt. Nem csodálom, hogy egy kicsit tartottál a Macitól, hiszen olyan óriási. Bár én meg pontosan a nagy testű kutyákat szeretem. Én nem félek tőlük. Majd ha legközelebb mentek, akkor már biztosan Te is fogsz barátkozni Macival, hiszen Ő szeret Téged. Gondolom, ma kipihented a tegnapi hosszú utazás fáradalmait. Szép estét kívánok Nektek szeretettel Luluék