‹‹‹ vissza Rosszcsont adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Miacska gazdi (Rosszcsont), 2015. May 20. 13:49:39 #24697

2015.05.17. Anya

Vasárnap megint egy unalmasnak tűnő napnak indult, jöttek mentek az emberek, egy önkéntes megpróbált elvinni sétálni, de nem nagy kedvem volt hozzá. Leültem az utca végén, szóval visszafordult velem és azt mondta, hogy lusta vagyok és elfáradtam öt méter sétától, de nem így volt, vártam, hogy Apa esetleg visszajön és hozza anyát is magával.
Mikor visszaértem, akkor már a kapuba láttam, hogy apa ott várakozik a kennel előtt letörten, hogy nem vagyok sehol. Visszavittek a kennelbe és jött az ebéd, de annyira izgatott voltam, hogy szinte alig ettem, közben apa figyelt és várta, hogy befejezzem az evést. Anya is előkerült és Apa büszkén mutogatott neki.
Anya kicsi, és megint olyan nagynak éreztem magam, féltem, hogy félni fog tőlem, de nem félt megsimogatott és megnézegetett. Próbáltam jó fiú lenni, de azt vettem észre, hogy anya nem nagyon van oda értem, mert olyanokat mondott, hogy mi lesz a kerttel, meg a macskával, ha hazaviszünk egy ekkora kutyát. Barátságos volt, sétáltatott is meg simogatott is, megtapogatott, hogy mennyire vagyok kövér és megnézte a fogaimat is, hogy egészségesek-e, de kicsit bizonytalannak éreztem a döntés tekintetében.
Sétáltunk egy "nagyot" és utána kimentünk még a kutyaiskolába is, hogy anya megnézze, hogy viselkedem póráz nélkül. Nem vagyok egy nagyon mozgékony kutya, ezt ő is hamar megállapította, szeretek ücsörögni és heverészni a fűbe. Végül azt mondta, hogy átgondolja, de mielőtt elhoznak azelőtt mindenképpen szeretné ha leválasztanának egy részt nekem, ahol nem teszek kárt a növényeibe, nem tudom pontosan mire gondolt, nem vagyok egy ásós kutya, lehet attól fél, hogy kifekszem, vagy lepisilem a növényeit?
Aztán azt is mondták, hogy hamarosan megint jönnek, szóval most várom, mikor lesz ez a hamarosan.

Hozzászólások száma: 2

Írta Miacska gazdi (Rosszcsont), 2015. May 23. 10:54:55 #1657175

Szia! Még sajnos nem. Anya azt mondta, hogy kerítést kell még építeni, meg elő kell készíteni a helyem, hogy otthonosan érezzem magam és ne tegyek kárt a veteményesébe. , de addig is sokat járnak ki hozzám, hogy szokjam őket és kevésbbé legyen idegen az új hely ha végre hazavisznek.

Írta Szabó-Bence gazdi (Bozi), 2015. May 23. 05:10:24 #1657053

Már otthon vagy? Szerintem nagyon aranyos lehetsz élőben is!