‹‹‹ vissza Grizelda adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta potya gazdi (Grizelda), 2010. May 09. 20:08:05 #7829

a szúrós rém

Köztudott, hogy a macskáknak a plüssmackóknál csak egy halálosabb ellenségük van, mégpedig a szúrós ember - gazdi, szégyelld magad, amiért kiszolgáltattál neki, és hagytad, hogy össze, meg vissza szurkáljon engem!
Ráadásul tegnap nemcsak megszurkált, hanem a számba öntött egy rettenetes keserű port és közölte, hogy csak főtt rizst ehetek továbbra is. Miféle ember ez? Hol vannak a macskajogvédők?Ilyenkor?
Egy a lényeg, reggel elszánt éhségsztrájkba kezdtem, NEMVOLTAM HAJLANDÓ FŐTTRIZST ENNI!!! Hát mit képzelnek ezek? Mi vagyok én? Gazdi kétségbe esett és kevert valamennyi macskakaját a rizshez. Így már rögtön más volt. Megbocsátottam, de nem felejtettem. Este mikor láttam, hogy készül, meg öltözködik, nyom nélkül felszívódtam, de utánam mászott az ágy alá és bepakolt a kosárba.
Egy a lényeg: jobban vagyok.

Hozzászólások száma: 2

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. May 12. 15:22:39 #483722

Grizelda! Fidóval minden nap többször leselkedünk, s nagyon örülünk annak, hogy jobban vagy már. De nem elég jobban lenni,meg kell gyógyulni. Fogadj szót a gazdikának, Ő csak jót akar ha a szuris emberhez visz.

Írta Evamama gazdi (MULDER), 2010. May 10. 13:11:24 #480553

Kedvesem!
Hála Istennek, hogy jobban vagy! Nagyon aggódunk érted, mindannyian. Tudod nem csak az ágy alá lehet bebújni, mi több lehetőséget is tudunk neked mutatni, Nünü és Manyi is profi ebben. De inkább hagyd, hogy szúrjon és keserűvel tömjön, hoszen azért csinálja a doki, hogy meggyógyulj!

Jó egészséget és sok erőt, kitartást kívánunk:

Manyi, Nünü, na és Mulder