‹‹‹ vissza Sári adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta reidleva gazdi (Sári), 2014. January 17. 08:30:28 #23809

Bánat

Kedves négylábú Barátaim.Régen jelentkeztem nagyon ,de szomorú év volt számomra a 2013.Az én imádott Papa gazdám akit szívvel,lélekkel őriztem,vigyáztam rá nagyon beteg lett .Sokáig nem láttam ,aztán pár hétig megint ugrálhattam körülötte és egyszer csak elment és Izgága Mama nagyon sírt.Hiába mentem oda bohóckodni ,nem lehetett megvigasztalni és akkor tudtam,hogy nagy a baj.A Papa elment örökre és én azóta a helyén alhatok,és nem is hagyom magam ettől eltántorítani.Izgága nagyon szomorú és én alig tudom megvigasztalni,sokszor sír és akkor odaülök mellé és csöndben vagyok,most őrá kell vigyáznom,mert nem maradt senkije csak én.Sok dolgom van,mindig láb alatt kell legyek,hogy érezze,ott vagyok.Sétáltatnom kell,hogy levegőn legyen.El kell kergetnem a postást,hogy ne zavarja.Vakartatnom kell magam,mert azt mondják a nagyon okosok,hogy az gyógyítja a fájó lelket.Azért mindig odaülök este az ajtóba,és várok,hátha a Papa hazajön.Mama azt mondja a Papa boldog odafönn,mert szeretett kutyái ott is vigyáznak rá.Most rohanok,mert megy a szomszéd blöki sétálni és azt nem hagyhatom szó nélkül,Szólni kell a Mamának,hogy menjünk mi is.
Mindenkinek sok simit,finom kajákat ,és vigyázzatok a gazdikra.
utóirat:Mama azt mondja én tartom benne a lelket,nem tudom mi az,de tartom

Hozzászólások száma: 3

Írta reidleva gazdi (Sári), 2014. January 19. 15:24:19 #1460875

Kedves Barátaim!Köszönöm kedves szavaitokat,én mindent megteszek amit lehet.Bújok,pocakot vakartatok,még a fürdőszobába is utána megyek nehogy eltűnjön,pedig oda utálok bemenni.Egy fürdés után nem győzök hemperegni.Tomi,mama fia el akart vinni magához,de mama nem adott,pedig Tomit imádom/ő is engem/Mama azt mondta ez az otthonom és ebből nem enged.
Sok kutya puszi,mindenkinek.Vigyázzatok magatokra!
Sári

Írta Evamama gazdi (Misa), 2014. January 19. 11:08:36 #1460861

Kedves Sári és Izgága Mama!
Fogadjátok őszinte részvétünket. Segítsétek, támogassátok és nagyon szeressétek egymást, a papa is így kívánja odaátról! Ő már valóban találkozott a szeretett kutyáival, ti pedig vigyázzatok az egészségetekre, hogy minél hosszabb ideig élhessetek itt együtt, szeretetben.

Szeretettel: Manyi és Misa cica és a gazdi

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. January 17. 14:18:13 #1460544

Drága Sárika !

Most a mamim is szomorú lett. Téged is és Izgága Mamit is nagyon sajnálja. Nagyon rendes vagy, hogy tartod benne a lelket és vígasztalod. Vidd is sétálni, vidd a barátaid közé és akkor egy kicsit legalább másra gondol nem a papidra. Ti soha nem fogjátok őt elfelejteni abban biztos vagyok. Aki ilyen szépen ír papáról annak arany szíve van.Vigyázzatok nagyon egymásra. Ismeretlenül is puszilunk Benneteket
Szeretettel Lulu és mamija