‹‹‹ vissza Charlie adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Sarikmelcsike gazdi (Charlie), 2011. April 14. 10:02:35 #14937

Csipike

Mint tudjátok, új társam lett! Őt hívják Csipikének! Csilluskámat patkányméreg ölte meg. Sajnos nem tudjuk, hogy valaki bedobta-e vagy megehetett olyan egeret ill. patkányt! Egy biztos a szomszédunk állatokat tart és a kertbe egy elkerített rész van, ahova csak ő tudott bebújni, mármint
Csilluska. Nagy veszteség ez a számunkra, de valamellyest pótolja Csipike. Hihetetlen egy kis csaj!
Akkorákat játszunk, hogy el se hinnétek. Jó nagy helyünk van, így nagyokat kergetőzünk, már hajnalba. Amint feljön a nap elkezdjük és amikor már meleg van, akkor lepihenünk. Vagyis pihennék, de nem hagy békén. Egy örökmozgó. De bevallom, hogy jól esik.
Őt már nem kellett tanítani a házőrzésre sem, mert remekül tudja, hogy mi a dolga!
Első mérésnél az állatorvosunknál 10,5 kg ( még nem volt 3 hónapos egészen ), tegnap meg a második oltáskor megmérettük és már 13,2 kg.
Úgy nő, mit a csuda, nagyon szép kis csaj. Tele van energiával élettel.
Nagyon örülünk neki, hogy velünk van és nagyon vigyázunk rá! Teljesen elzártuk a kertnek azt a részét, ahova Csilluska be tudott bújni. A szomszéd felé, pedig vásároltunk 180*180-as lamellás kerítés-elemeket. Még fogunk venni ilyen rágcsálók távol tartására való berendezést.
Ennél többet nem tudunk tenni, hogy ez a szörnyűség be ne következzen még egyszer. Nem kívánom senkinek, hogy ezt átélje és lássa szenvedni a kedvencét. Rettenetes!
Közben megint vittük Csipit oltásra, most már 16,5 kg, olyan nagy, hogy már rövid ideig tudom az ölembe venni, már nem öleb ;( !
De sebaj, gyönyörű és egészséges!

Hozzászólások száma: 0