‹‹‹ vissza Danci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 21. 14:44:16 #16809

Érlelődik egy gondolat... :)

... , hogy kéne valamit írnom.Amúgy is mániákusan vonzódom minden egyes papírhoz, ami az utamba kerül.Legyen szó egy fehér lapról, egy gurigáról, vagy akár a gazdi nyelvkönyvéről, no meg az újságról.Igen, az újság..hmm!Azt különösen nagy élvezettel cincálom szét! De felvetődik, hogy miről is írjak pontosan?Hiszen már megismerhettetek egy csöppet a bemutatkozásomból.Eléggé szeleburdi, vadóc nyúllány vagyok, akinek a majdnem fél élete utazgatással telik.Ugyanis a gazdim sehová nem megy nélkülem!(Nem is értem, hogy miért egy kb. háromlaki életet élő nőszemélyt és a párját fogtam ki...azt hiszem reklamálnom kéne! )Főleg most nyáron, egy perc nyugtom sincs!Ezek állandóan hol ide mennek, hol oda.Nem vagyok ám mérges, mert így legalább nem unatkozom...Viszont nem mindegy, hogy milyen járművön rázkódik a bogyószóró fenekem. Kiindulópont a főhadiszállás (FH). Amikora boxszal sétálunk, nem szeretem annyira.Ha látom, hogy pakolásszák a holmijaimat, tudom, hogy ajjajj, hamarosan indulás. A boxnak a hátuljába húzódom, gazdiék azon szoktak nevetni, hogy milyen farfekvéses vagyok . De mit is csináljon egy ilyen kis ijedős nyuszkó, mint én? A vonatot jobban szeretem, mint a buszt. Ott olyan kényelmesen el tudom engedni magam, hogy kedvenc tevékenységemnek-az evésnek- is örömmel hódolok. Nem zavartatom magam! Mikor először utaztam vonattal, akkor megvallom őszintén, hogy nagyon be voltam rezelve, ijesztő volt minden. Az utca, a zaj, na, meg az a böhöm gép... De már megszoktam. A buszt sose fogom. Gazdi mondja, hogy nagyon megért engem, mert néha ő is annyira ugrál az ülésen, hogy még "a lelke is kirázódik belőle". Hiába, azok a kacskaringós utak...Autókázni még nem sokat autókáztam, de egész kényelmes. Utazni velem külön öröm, mindig megtalál minket egy aranyos gyerek vagy egy kedves néni. Most viszont megyek,mert felfedezem az új ketrecem (az egyik helyemen, legyen a neve V). Milyen jó,3ketrecem van! Gazdiék igazán mindent megtesznek azért, hogy jól érezzem magam MINDENHOL!

Hozzászólások száma: 7

Írta nozika74 gazdi (Blacky), 2011. July 30. 18:49:49 #1035862

Draga Dancim!

Mintha az gazdijaink osszebeszeltek volna... en is pont ezert vagyok egyedul, pedig amiota igazi ferfi vagyok azota meg jobban szeretnek egy igazi nyuszilanyt, erre kaptam helyette egy mackot. Pedig gazdieknal mar voltak kisnyuszik, igy neki igazan tudnia kene, hogy milyen klassz a nyulgyerek a haznal! Vajon ok mit szolnanak ha a hus-ver ferfiak helyett egy gumipasival kellene beerniuk?
Fiu letemre en is egy minden lebe kanal vagyok am!Mindenrol tudnom es latnom kell, semmibol se maradhatok ki, meg a ketrectakaritasbol is kiveszem a reszem am!
A te Blackyd

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 28. 08:26:04 #1032165

Drága Blacky nyuszi!

Anyagazdi is pont erre gondolt egyébként. Hát igen, hiányzik egy fiú nyuszkó mellőlem ,de Anyagazdi nem szeretne sok-sok kicsi nyuszkót. Pedig olyan aranyosak vagyunk!

A tapétarágással ugyanez a helyzet nálunk is , de már hallottam Anyagazdit és Apagazdit beszélni arról, hogy hogyan oldják meg a problémát. Izgulnak, hogy kapnak majd miattam, de az én női megérzésem szerint, minden rendben lesz majd . Bökdösni én is nagyon szeretek és azt gazdiék is imádják. Most újabban Anya zokniba bújtatott lábikóját fötörgetem. De nem nagyon akarja nekem hagyni . (Vajon miért??? ) Amikor tornázik, akkor is a lába alatt vagyok. Imádok mindenbe belekotnyeleskedni! (Igazi női-nyuszi szokás.) Pedig igazán megérthetné, hogy az csak azért van, mert én is szeretném a gyakorlatokat végezni!!!!!

Írta nozika74 gazdi (Blacky), 2011. July 27. 18:56:45 #1031604

Szia draga Dancim!

Az biztos, hogyfergeteges bulit tudnank mi egyutt csinalni, ko kovon se maradna. Lehet, az en gazdimat csak kicsit tudnank kikesziteni, mert naluk mar lakott 2 nyuszi egyutt, es 15 ev alatt hozzankedzodott.A tapetaragcsalasert is csak azert vagyok ketecfogsagra itelve, mert nem sajat, hanem alberlet ill. szobaberlet es a foberlo fenekbe fogja rugni, ha kiderul, de ertem meg ezt is vallalja.
En kicsinek harapdaltam a gazdit, akkor amikor hozza kerultem, de mar reg leszoktam rola. Mostmar csak bokdosni szoktam.De a multkor olvasta a nyuszis forumba (egy masik oldalon), hogy az ivaros lany nyuszik haraposabbak, lehet te is ezert probalod ot megkostolni.Na azert engem is csak akkor lehet maceralni amikor en is ugy akarom, kulonben jo otthagyom.
A te Blackyd

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 25. 14:38:55 #1028224

Kedves Blackym!
Köszönöm szépen, hogy írtál pár sort! El sem tudom képzelni, hogy ketten mit művelnénk együtt! Azt hiszem, hogy kő kövön nem maradna! Jó buli lenne! A gazdik meg garantáltan kiakadnának! hehehe Nagyon rossz vagyok, emellett még agresszív is. Állandóan a gazdira támadok..pedig nem érdemli ám meg. Szegényt ma is úgy megharaptam! De ne nyaggasson mááár! Nem vagyok én a játékszere.
Az újság és a tapéta az nálam is favorit! Egyszer úgy megindultam egy papírlappal, hogy el sem tudták szedni. hehehe
Jó Neked, hogy nem utazol állandóan. Lehet, hogy ez az idegbetegségem a sok helyváltoztatás miatt van??? Gazdi is csak találgat meg szomorkodik néha miattam. Szerintem csak el kellene fogadnia, hogy én ilyen kis vehemens nőci vagyok...

Írta nozika74 gazdi (Blacky), 2011. July 23. 18:46:23 #1025186

Szia Danci!

Nalunk az agy alatt levo (reklam) ujsagok mennyiseget meg egy ujsagos is megirigyelhetne, de a tapeta akkor is finomabb, mert azt ugye nem szabad letepkedni. Pedig az utobbi idobe mar a ketibe is kapok az ujsagbol...
Hat en meg tegnap este mig a gazdi egyedul hagyott kb. 20percre a szobaba lepakoltam neki a fenykepezogepet, a papirzsebkendot az agyra, a tavkapcsolt az agy ala, es azt nagy maganyomba meg is ragcsaltam, na persze csak a hasznalatos gombokat.
Az utazas nalam nincs surun, eletem 1 eve alatt eddig osszesen 3szor volt szerencsem hozza autoval, de csak nagyon rovid idore, es 1szer meg gyalog setaltunk a gazdival mikor vitt a manikuros bacsihoz, de az is oda-vissza 10 perc volt.Ez azert is van mert gazdi nem szokott utazni, mindig itt van velunk, pedig neki is mondtak, hogy nyugodtan latogasson haza Magyarorszagra, szivessen vigyaznak rank.

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 23. 09:58:03 #1024360

Szia Szálem! Köszönöm, hogy megosztottad velem a kalandjaidat! Sajnálom, hogy nem lehetsz mindig a gazdiddal. Biztos nagyon hiányol Téged. Amióta gazdiéknál vagyok, egy napot nem töltöttem Anyagazdi nélkül. Nagyon ragaszkodik hozzám és senkire nm mer rábízni . Pedig más is szívesen gondozna olykor-olykor... Hát az utazást meg muszáj volt megszoknunk. De egész jól viselem már! Anyagazdi küld egy nagy simit neked is!!!

Írta feketerózsa gazdi (Szálem), 2011. July 21. 20:15:53 #1022530

Szia!
Az újságot én is szeretem, meg a gazdim tételeit rágtam meg. Lehet ha nem segítek neki tanulni, nem sikerült volna a vizsgája. Az asztalterítőből is hiányzik egy kis darab.
Utazni én nem nagyon szeretek. Buszon kirázkódik a lelkem is. Igaz buszon akkor utaztam mikor beteg voltam. Kocsiba szeretek utazni. Ott a gazdim mindig kinyitja a dobozomat és simogat, ami nagyon jó olyankor és mindig megnyugtat.
Nagyon jó neked, hogy mindig a gazdikkal vagy. Sajnos az én gazdim elutazik egy hétre. De mindig össze-vissza simogat mikor megjön.