‹‹‹ vissza Danci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 25. 13:18:58 #16899

Malackaland

Tegnap este megint "jó" voltam. Anyagazdinak pár éve van egy pusziszkodó fából készült malac párja. Legutóbb, mikor V helyen tartózkodtam, már megkóstoltam a farkincáját az egyiknek, a fülét a másiknak. Cseppet megcsonkítottam őket . Anyagazdi ezért eldugta előlem, de én túljártam az eszén!!! Felágaskodtam és addig igyekeztem, amíg el nem értem a megmaradt röfifarkincát. És uccu neki! Szaladtam vele egyet. Nagyon élveztem azt a hangot, amit akkor adott, amikor koppant a parkettán. Jól megfuttattam a malacokat, el is rejtettem őket, de Anyagazdi, mint egy becses kincset (pár évvel ezelőtti erdélyi kirándulásának egyik darabja) elvette tőlem őket és elérhetetlen magasságokba emelte . Most aztán törhetem a fejem, hogy hogyan szerzem vissza őket.

Hozzászólások száma: 5

Írta nozika74 gazdi (Blacky), 2011. July 31. 12:47:46 #1037061

Hat Dancim, ezek a gazdik sajna ilyenek, semmit se akarnak megengedni ami jo szorakozas es jatek lenne nekunk.
Az eger farkat meg egyszer biztos hogy kihuzva hagyja majd, en kilesem es ha kimegy a szobabol mar tamadok is, es meg az elozoeknel is aprobb darabokra ragom. Ma reggel amig meg szunyokalt addig a nadragjat cakkoztam ki egy kicsit, vegul is nyar van, nem fog fazni ha befuj a lukakon a szel Persze azert nem dicsert meg erte es bosszubol az agy alol is osszeszedte az olvasnivalomat, csak 2ot hagyott meg.

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 28. 08:32:24 #1032167

Blackym, biztos találsz majd vmi megoldást! Amilyen kis rafkós vagy te is ! Este megint mutatványoztam. A hivatalos leveleit szemeltem ki magamnak, amiket az asztal feletti polcon tart. A földről felugrottam a heverőre, a heverőről az asztalra. Szokás szerint addig nyújtózkodtam és ágaskodtam, amíg el nem lophattam az egyiket. Anya észrevette és elvette tőlem. Visszament tornázni. Én még kb. háromszor eljátszottam ugyanezt, akkor a gazdim begurult ("Nem szabad, még az kéne, hogy megrágd őket!!") és eltette jó magasra... A malacok mellé..... Felháborító, hogy semmit nem akar nekem megengedni...

Írta nozika74 gazdi (Blacky), 2011. July 27. 19:03:51 #1031621


Hat mi nyuszkok mar csak ilyenek vagyunk.
A tapeta mellett nekem a vezetekek is a kedvenceim ( laptop tolto, telefontolto, szamitogep eger).Gazdinak 4 honapos a laptopja, de mar kb. 30 cm-es darabon szigeteloszallag boritja, es 1 honap alatt 3 egerfarkat csocsaltunk meg kozossen a horikekkel.Hat erre a gazdi a hetvegen olyat vett, aminek vissza lehet huzni a vezeteket, igy most en meg azon torhetem a fejem, hogy azt hogy fogom megragni.

Írta sophieboszi gazdi (Danci), 2011. July 27. 17:25:18 #1031484

Látom, akkor te sem unatkozol!!! Szegény gazdik... Kis szökős!

Írta feketerózsa gazdi (Szálem), 2011. July 27. 12:53:49 #1031185

Nagyon ügyes vagy!
Én az ablakba mentem fel. Szék-konvektor-ablak útvonalon. Majd elrágtam az internet kábelt, kizavartam a cicát a helyéről és lepisiltam kakiltam az ágyát. Azóta elfordították és már nem tudok felugrani rá. Ezért most a szúnyoghálós ajtót rágom ki, és szökök ki az udvarra napi rendszerességek.