‹‹‹ vissza Szőrmók adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Stefanie gazdi (Szőrmók), 2019. September 29. 10:07:08 #25572

20. Szőrmók és gazdi Anyu

Sziasztok Szőrmók vagyok. 19 hetes. Most szeretném, ha meghallgatnátok, hogyan ismerkedtem meg gazdi Anyuval, és hogyan értem el nála is, hogy megszeressen.
Az úgy történt, hogy amikor még Georg gazdinál laktunk Claudia egyik nap nem egyedül jött haza a bevásárlásból, hanem vele tartott az anyukája is. Amint beléptek a lakásba, és megláttam, ugatva hátrálni kezdtem. Aztán beszaladtam félénken az alomba, és onnan folytattam az ugatást. Gazdi nénim nem értette ezt a viselkedést. Utánam jött, és a karjaiba emelt. Azután megszagoltatta velem édesanyja kezeit, és így kezdtem megbarátkozni vele. Megengedtem neki, hogy megsimogasson. Nem sokáig maradt, és ekkor még fogalmunk sem volt róla, hogy a legközelebbi találkozásunk akkor lesz, amikor hozzájuk költözünk.
A második találkozásom vele már az új otthonunkban volt. Hamar elfogadott engemet, én is igyekeztem jó kutya formámat hozni, hogy megszeressen.
Gazdi Anyunak neveztem el, és tudtam, hogy vele illik jóban lennem, hiszen ő tartotta össze ezt a kis családot. Volt, hogy szigorú volt velem, ha rossz fát tettem a tűzre , de alapjában véve kedvesen bánik velem. Bár eleinte megtiltotta, hogy egyes helyiségekbe betegyem a tappancsaimat, végülis Ő volt az, aki feloldotta a tilalmat is. Ha el kell mennie valahova, amikor hazaér, boldogan ugrálom körbe. Ő az, aki főzi nekem a finom pipi husit és a sárgarépát a hétvégeken. S persze megetet keksszel is, ha épp nem akarja, hogy láb alatt legyek a konyhában. Már azt is megengedte, hogy felmásszak az ölébe. Ezalatt a két hónap alatt, amióta itt lakom nagyon jól összebarátkoztunk.
Most búcsúzom. Kutyapuszi nektek.
Folytatása következik
Pécs, 2015. Január Február

Hozzászólások száma: 1

Írta lenhardt gazdi (Bonifác), 2019. October 01. 09:27:17 #2094315

Most már csak emlékek ezek a régi idők...