‹‹‹ vissza Bella adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Sundi gazdi (Bella), 2016. March 13. 22:50:29 #25006

A mi "kis" állatkertünk-Mici

Sziasztok Gazdik!

A múltkori rövid bemutatkozás után, most kicsit bővebben írnék a kis családtagjainkról, elsősorban a cicákról.
Az igazat megvallva, régebben nagyon nem szerettem a cicákat. Ez egészen addig fennállt, amíg 2014. február 20-án nyávogást nem hallottunk a padlásunkon. Felmentünk és megnéztük, mi van ott, és egy gyönyörű kiscicát találtunk. Azonnal megszerettük, annyira édes, bújós cica volt, még így is, hogy idegenek voltunk számára. És ami még érdekesebb, hogy Bella egyáltalán nem bántotta, pedig sosem szerette a macskákat. Készítettünk neki fekhelyet, kapott enni, inni, és úgy voltunk vele, ha hazamegy, akkor elengedjük, ha nem, megtartjuk. Gyönyörű, ápoltnak tűnő cica volt, se sovány, se csapzott nem volt, ebből gondoltuk, hogy talán egy-két napja jöhetett el otthonról. De másnap reggel még mindig a teraszunkon pihent, így a családunk részévé vált. A Mici nevet kapta.
Mici teljesen megváltoztatta az életünket. Sosem gondoltuk, hogy egy cica ennyi szeretetet tud adni, és rájöttünk, hogy az a tévhit, miszerint a macskák érdekállatok, egyáltalán nem igaz. Dorombolásával minden gondot képest volt elfelejtetni, ahogy odabújt hozzánk egy simiért, máris jobb kedve lett az embernek.
Aztán Mici egyszer eltűnt. 4 napon keresztül kerestük, minden nap jártuk a falut, hirdettük a képét, de semmi. Végig sírtuk azokat a napokat. Aztán egyik reggel, az egyik falubeli lány kopogott be hozzánk, hogy valószínűleg a mi cicánkat találták meg, a falu másik végén, egy padláson. Ugyanúgy, ahogy hozzánk került. És igen, tényleg őt találták meg. Emlékszem, édesanyám épp dolgozott, amikor felhívtam telefonon, hogy meglett Mici, örömében elsírta magát.
Szóval Mici egy elég kalandos, padlásra mászós cica volt. De rengeteg örömet okozott az életünkben.

Köszönöm, hogy elolvastad Mici történetét, legközelebb 2 másik cicánk sztorijáról fogok írni.

Puszi: Szandi

Hozzászólások száma: 4

Írta Sundi gazdi (Bella), 2016. March 21. 22:30:17 #1774923

igen, nagyon bízunk benne!

Írta rexsona gazdi (frici), 2016. March 21. 20:15:01 #1774847

Gyönyörű cicus Micike,bízzunk benne, hogy nincs semmi baja, és boldogan él valahol!!!!

Írta Sundi gazdi (Bella), 2016. March 14. 20:52:42 #1772622

Szép estét Jutka!

Végre sikerült ide írnom. Akkor látom nem vagyunk egyedül ezzel Sajnos néhány hónapja ismét eltűnt és azóta sem jött haza. Reménykedünk benne, hogy megint csak egy padlásra ment fel, és megtartották az ott élők, gondját viselik és legalább annyira szeretik, mint mi. Azóta is mindennap hiányzik Örülök, hogy tetszett a blog, hamarosan jön a folytatás

Puszi: Szandi

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2016. March 14. 17:48:12 #1772546

Szia Szandi !
De örülök, hogy sikerült újra blogot írnod Gyönyörű a Mici Én sem szerettem a cicákat közelről De a mi életünkbe is besétált először a Bocskoros, aztán rá pár évre a Bakancsos Azóta tudom, mennyire lehet a cicákat is szeretni. A Lulu is megfiatalodott, mióta ők itt vannak Nagyon aranyos a Mici története Remélem azóta is veletek él ÉS hogy Bella elfogadta, az nagy öröm Nagyon klassz blogot írtál megint és várjuk a következő történetet a többi kis állatkáidról
Puszillak Benneteket : Jutka