‹‹‹ vissza Bella adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Sundi gazdi (Bella), 2016. March 26. 18:36:18 #25015

A mi "kis" állatkertünk-Boni és Zizi

Sziasztok Gazdik!

Mostanában sajnos nem tudtam írni, de most sikerült egy kis időt szakítanom a blogomra. Múltkor Mici történetét olvashattátok, most pedig két másik cicánk hozzánk kerülésének rövid kis történetét írom le. Ők Boni és Zizi.
A két kis rosszcsont testvérek, édesanyám barátnőjének cicája (Némi) az anyukájuk. Némi 5 kiscicának adott életet, és úgy gondoltuk, egyet közülük a "szárnyaink" alá veszünk. Az egyik kis fekete cicust akarták odaadni nekünk, de valamiért úgy voltunk vele, hogy nem szeretnénk fekete cicát. Talán a babona miatt. Ezért hoztak kettőt, hogy válasszunk közülük. A kis feketét, és egy fekete-fehéret. Nos, azonnal eldőlt, hogy nem tudunk választani, így mindketten nálunk maradtak. Először nagyon kis félénkek voltak, de szerencsére hamar feloldódtak, és megszokták az új helyüket. Bár Mici kezdetben nehezen fogadta el őket, szép lassan megszokták, majd megszerették egymást. Ezután pedig elválaszthatatlanok lettek
Zizi nevének eredetét könnyű lehet kitalálni, valóban azért kapta, mert egy bolondos, ugri-bugri zizi macska. Boni először a Pci nevet kapta, mert olyan kis picike volt a többiekhez képest, aztán ahogy egyre nagyobb lett, már nem igazán illett rá, így átkereszteltem Bonira. (Az egyik kedvenc lánynevem a Bonita.)
Hát ennyi lett volna Boni és Zizi története, ami nem annyira kalandos, mint Micié, de ez nem jelent semmit. Ugyanúgy imádjuk őket is.

Legközelebb anyai örömök elé nézünk!

Köszönöm, hogy elolvastad a blogomat, további szép estét és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden gazdinak és kedvencének!

Puszi: Szandi

Hozzászólások száma: 2

Írta Sundi gazdi (Bella), 2016. April 01. 15:19:37 #1778234

Kedves Jutka!

Utólag is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, remélem jól telt a hosszú hétvége. Bella már Mici óta tart a cicáktól, mert néhányszor kapott egy-egy pofont a kis harcias tigristől inkább elkerüli őket, persze, ha olyan a hangulata, kergeti őket, de sosem bántják egymást szerencsére. az idegen cicákat Bella is elhajtja az udvarból A kiscicák mér megvannak, csak legközelebb írom le az ő történetüket most már remélhetőleg nálunk sem lesz több kisbaba, mert gyógyszert kapnak, és hamarosan egyesével ivartalanítjuk őket!

További szép, napsütéses hétvégét kívánunk: Bella és Szandi

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2016. March 31. 18:06:06 #1778079

Szia Bella !

Mi is most értünk ide, tudod az ünnepi készülődés, ünnepek, kert, szóval most vettük észre a következő blogodat Nagyon Szépek a cicusaid, nekünk is kettő van, mindegyik fekete - fehér Csak mi az utcáról fogadtuk be őket. Arról nem írtál, hogyan jönnek ki a Bellával. Biztosan szereti a két kis tesót Nálunk Lulu nagyon klassz haver a mieinknek, de az idegen cicákat elkergeti Szép nevet adtál nekik Bono és Zizi A Mieink Bocskoros és Bakancsos Mikor lesznek meg a kiscicák ? Nálunk már nem lesznek, mert ivartalanítva vannak minde a ketten

Szép estét kívánunk Nektek, puszi Jutka