‹‹‹ vissza artúr adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta supererika gazdi (artúr), 2012. April 11. 13:06:38 #20284

Miért jó,ha egy kutya szakszerűen van kiképezve?

Lillu.
Árpi mesélte tegnap, hogy előző éjszaka valszeg az életét mentette meg az a videó, meg a kutyája, ami alapján gyakorolta, hogy a kutya a lába között sétál tudod.
Éjszakás volt, esett az eső kelletlenül ment körbe a mol telepen és észrevette, hogy az egyik épület ablaka be van törve, ami nem volt.Lába közé vette Lénát, piszolyt a kezébe és ahogy benyitott az ajtón, a sötétben jobbról rögtön kiverték a kezéből a stukkert, balról kapott a lengőbordájára egy kúrva nagyot.A pisztoly(éles) elrepült balra és aki lengőbordán csapta az elugrott érte, Léna viszont kiugrott Árpi lába közül és lábon, majd utána jól karon csócsálta az illetőt és amíg Léna el volt foglalva ezzel az ürgével, Árpi azt a csávót agyalta meg jó alaposan, aki kiverte a kezéből a pisztolyt.(10 évig karatézott Árpi, szerencséjére.)Mind a kettő a kommancsok törzséhez tartozott.
Árpiéknak ez már a sokadik elfogásuk és mivel új főnöke van, kinevezték műszakvezetőnek.Az előző alvállalkozótól semmit nem kapott a kutyára.Mostantól minden hónapban megveszik neki a kajáját.
Ismeretlenül üzeni neked, hogy köszöni szépen. Amig nem láttam azt a videót, a több ellenfelest addig úgy gyakoroltuk, hogy fogtuk a kutya nyakörvét és körbeforogva védekeztek, mert eddig nem tudtam jobb módszert, de azt tudtam, a kutyának is,meg neki is addig van esélye, míg egymás mellett egymást védik, mert ha leválasztják róla a kutyát, neki is , meg a kutyának is annyi, ha több támadó van.

Hozzászólások száma: 0