‹‹‹ vissza Bodza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szacsiga gazdi (Bodza), 2010. January 29. 09:46:00 #5196

Fogyókúra

Sziasztok!

Képzeljétek, sajna fogyóznom kell. Azt mondta a dokibá, hogy van rajtam vagy 2 kiló plusz... 27 kiló vagyok és 9 hónapos...pedig a gazdi alig etet már, csak sok a nasi a nagyitól, gazdianyutól, az asztalosbácsiktól a műhelyből. Pedig meg van mondva mindenkinek, hogy kutyut etetni tilos, de hát olyan szépen tudok nézni...

Szerintem az a megoldás, hogy többet kell mozognom, mondtam is gazdinak. Csak szegénynek nincs olyan jó bundája mint nekem, nem bírja a hideget. Így csak esténként megyünk egy órát sétálni. Meg néha napközben jön Dízel gazditesó barátnőjének kutyája, és vele hancúrozunk. Meg persze a hétvégi suli és hancúrozás bulik.

Már várjuk a tavaszt, akkor majd többet tudunk kinn lenni.

Ti hány kilók vagytok? Volt már, hogy fogyóznotok kellett? Írjatok!

Hozzászólások száma: 3

Írta Ágnes-Kriszta gazdi (Vili), 2010. February 16. 18:50:11 #346309

SZIA!
ÉN 7 HÓNAPOS VAGYOK ÉS 25KG.DE A DOKI NM MONDTA HOGY TÚLSÚLYOS VAGYOK.ÉS AMÚGY IS AZ UDVARON SÁREVAN SOKAT JÁTSZUNK, UGRÁLUNK.

(Van 1 kerites az udvaron hogy mi ne menjunk be a kertbe.Kb 1m magas, de akarmikor atugrom.persze a gazdim anyja nem orul! )

Írta szacsiga gazdi (Bodza), 2010. February 02. 10:48:24 #315506

Hehe, a jutifalatkákkal én is így vagyok, hogy akkor nem tudok a feladatra figyelni, hanem azt lesem mikor jön a következő kaja :D

Írta Lyuditt--és--Gergő gazdi (Léna), 2010. February 02. 10:02:53 #315437

Hát, én is voltam már kicsit testesebb (pont a jutalomfalatoktól) de aztán ez úgy "oldódott meg", hogy gazdianya elutazott 2 hétre és én az alatt nem igazán ettem Apáék kétségbe voltak esve, próbáltak mindenfélét de amint visszaért anya, helyreállt az étvágyam. Viszont nem nagyon kapok jutalomfalatot, inkább időnként olyan rágókákat, mert ha tanítás alatt falattal akarnak motiválni akkor én nem tanulok, hanem a kaját lesem Anélkül viszot odafigyelek és tanulok.
Az ismerős helyzet, hogy a ház többi lakója nem bírja megállni a finom falatok adogatását de amióta erre ilyen hatalmas hó van, azóta anyáék akár este 10-kor is kijönnek és ugrálnak velem egy órát, ugyanúgy, mint reggel. Így már lemozgom.
Ameddig ide nem ér a tavasz, próbáljatok olyan játékot találni, ami sok mozgásal jár, még ha naponta csak 1 alkalommal is. Nálunk a nyomkereséses lasztizás bevált